Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Vooruitbetalen van de bestelling

Indien u kiest voor de betaalmethode vooruitbetalen dient u het volledige factuurbedrag te voldoen via bank onder vermelding van uw factuurnummer. Nadat u de bestelling hebt bevestigd, ontvangt u via de e-mail een orderbevestiging en de factuur. Op deze factuur vindt u het totale factuurbedrag, het ordernummer, uw klantnummer en onze bankgegevens.

Wij versturen uw bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling, mits uw bestelling uiteraard voorradig is. De betaling staat, in verband met de overschrijving van bank naar bank, niet altijd direct bijgeschreven op de rekening van Viper Medical. Hier kunnen een aantal werkdagen over heen gaan. 

Op de dag dat uw bestelling door ons wordt verstuurd, ontvangt u via de e-mail bericht. In dit bericht vermelden wij tevens de verzendcode van Post NL. Middels deze verzendcode kunt u de status van bezorging volgen via de  Track & Trace site van Post NL. De standaard verzendkosten die wij rekenen zijn €4,95 inclusief btw. In verband met bepaalde acties is het mogelijk dat deze kosten tijdelijk verlaagd zijn.

Post NL zal in de meeste gevallen het pakket de dag na verzending bij u bezorgen. 

NB: Indien het volledige orderbedrag niet binnen 14 dagen na orderdatum is voldaan, zullen eventuele voorradige en voor u gereserveerde producten beschikbaar komen voor andere bestellingen. De producten worden weer voor u gereserveerd zodra het orderbedrag is voldaan.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl