Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Verzendkosten

In verband met het corona virus is het op dit moment heel erg druk in onze webshop en daardoor ook in ons magazijn. Wij werken hard om er voor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk krijgt. Helaas kunnen we op dit moment niet meer garanderen dat wanneer artikelen voorradig zijn, ze ook dezelfde dag worden verzonden. Is een product niet voorradig, maar staat er een levertijd aangegeven dat kunnen wij op dit moment helaas ook niet garanderen dat die levertijd klopt. De vraag in de markt is niet alleen bij ons, maar ook bij de fabrikanten erg groot. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over de voortgang van uw bestelling.

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een bericht hierover in uw e-mail. Om onze collega's van de klantenservice zo efficiënt mogelijk te laten werken zouden wij u willen vragen om zo min mogelijk via de telefoon contact op te nemen, u kunt mailen naar info@vipermedical.nl.

Ook PostNL heeft het als gevolg van de corona crisis extra druk. Via de tracking code die u van ons heeft ontvangen kunt u zien wanneer zij verwachten uw bestelling uit te leveren. Dit kan soms een dag later zijn dan u normaal gewend bent.

 

Orders vanaf € 40,00 Inclusief btw worden franco geleverd binnen Nederland. Is het totale orderbedrag lager dan € 40,00 inclusief btw dan brengen wij per bestelling
€ 4,95 inclusief btw verzendkosten in rekening. Bij spoedorders vindt de verzending plaats via een koerier en worden de reële verzendkosten in rekening gebracht.

Ook bieden wij voor bestellingen in Nederland met een laag gewicht de verzendmethode 'briefpost' aan. Uw bestelling wordt door de postbode bezorgd en er wordt geen handtekening voor ontvangst gevraagd. De bezorging is voor ons niet te traceren, daarom is deze verzendmethode op eigen risico. De verzendkosten zijn € 3,99 inclusief btw.

Voor zendingen naar België rekenen wij € 4,95 verzendkosten inclusief btw bij bestellingen onder de € 50,00.

Voor grote zendingen die met een pallet moeten worden verzonden rekenen we € 48,76 excl. btw in Nederland. Voor palletzendingen naar België rekenen we € 81,82 excl. btw.

Verzending duurt gemiddeld 1 a 2 dagen.

Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt = morgen in huis, mits op voorraad.

Uw bestelling wordt geleverd door PostNL. Wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u via de e-mail een verzendbevestiging met daarin de Track en Trace link van PostNL. Via deze link kunt u uw pakket volgen en zien wanneer de bezorger van PostNL verwacht bij u te zijn.

Wanneer de bezorger u heeft gemist, ontvangt u natuurlijk een kaartje met een 'niet thuiscode'. Op deze kaart wordt weergegeven of de bezorger nog een keer komt, uw pakket is afgeleverd bij de buren of afgeleverd bij een PostNL-afhaalpunt.

Afhalen
Het is op dit moment alleen mogelijk om uw bestelling in overleg af te halen bij ons kantoor in Groningen. Mocht u een bestelling willen afhalen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen u een e-mail zodra uw producten klaar liggen in ons magazijn. Het is belangrijk dat u voordat u de producten afhaalt, de bestelling bij ons hebt geplaatst.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl