Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Verzendkosten

Orders vanaf € 30,00 Inclusief btw worden franco geleverd binnen Nederland. Is het totale orderbedrag lager dan € 30,00 inclusief btw dan brengen wij per bestelling
€ 3,99 inclusief btw verzendkosten in rekening. Bij spoedorders vindt de verzending plaats via een koerier en worden de reële verzendkosten in rekening gebracht.

Ook bieden wij voor bestellingen in Nederland met een laag gewicht de verzendmethode 'briefpost' aan. Uw bestelling wordt door de postbode bezorgd en er wordt geen handtekening voor ontvangst gevraagd. De bezorging is voor ons niet te traceren, daarom is deze verzendmethode op eigen risico. De verzendkosten zijn € 2,99 inclusief btw.

Voor zendingen naar België rekenen wij € 4,95 verzendkosten inclusief btw bij bestellingen onder de € 50,00.

Voor grote zendingen die met een pallet moeten worden verzonden rekenen we € 40,00 excl. btw / € 48,40 incl. btw in Nederland, voor palletzendingen naar België rekenen we € 50,00 excl. btw / € 60,50 incl. btw.

Verzending duurt gemiddeld 1 a 2 dagen.

Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt = morgen in huis, mits op voorraad.

Uw bestelling wordt geleverd door PostNL. Wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u via de e-mail een verzendbevestiging met daarin de Track en Trace link van PostNL. Via deze link kunt u uw pakket volgen en zien wanneer de bezorger van PostNL verwacht bij u te zijn.

Wanneer de bezorger u heeft gemist, ontvangt u natuurlijk een kaartje met een 'niet thuiscode'. Op deze kaart wordt weergegeven of de bezorger nog een keer komt, uw pakket is afgeleverd bij de buren of afgeleverd bij een PostNL-afhaalpunt.

Afhalen
Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen bij ons kantoor in Groningen. Tijdens het bestellen kunt u aangeven dat u de artikelen wilt afhalen. Wij sturen u een e-mail zodra uw producten klaar liggen in ons magazijn. Het is belangrijk dat u voordat u de producten afhaalt, de bestelling bij ons hebt geplaatst.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl