Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Over Viper Medical

Viper Medical is een webwinkel in medische producten! Vanaf 1 april 2011 leveren wij online medische hulpmiddelen en verbruiksartikelen

Viper Medical is compleet en vernieuwend! Hier bedoelen we mee dat onze webwinkel steeds wordt uitgebreid met nieuwe artikelen. Het is zelfs zo dat wanneer de klant een product mist, wij op zoek gaan naar hetzelfde of een vergelijkend product. We kunnen heel snel inspelen op uw wensen door intensief contact te onderhouden met onze leveranciers.

De kracht van Viper Medical is het prijsniveau, de hoge kwaliteit van de producten, de veelzijdigheid en uiteraard een snelle levering.

Duurzaamheid

Viper Medical vindt het belangrijk een goede leefomgeving te creëren en daarmee bij te dragen aan de wereld van nu en later. Hierbij wordt het onderzocht welk effect onze dienstverlening heeft op het milieu en de maatregelen die genomen moeten worden om nadelige effecten te beperken. Het is dan ook een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering dat gericht is op een continue verbetering van de milieuprestatie. Ook onze toeleveranciers toetsen wij op hun duurzaamheid en wij proberen voor zover in ons macht ligt de gehele keten duurzamer te maken.

 

 

 


 

 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl