Gratis verzending vanaf € 40,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Anti-allergie instrument kopen

Anti-allergie instrument kopen

Een allergie is vervelend en kan een grote rol spelen in het leven. Viper Medical biedt hiervoor de oplossing. De Medisana Medinose Pro is een revolutionair apparaat die werkt op basis van lichttherapie. Het voordeel hiervan is dat er geen medicijnen meer gebruikt hoeven te worden. Uiteindelijk zullen de allergie klachten afnemen en zal een verstopte neus en het constant niezen tot het verleden behoren.

Medisana Medinose Pro

De Medisana Medinose Pro is een anti allergie lichttherapie apparaat tegen hooikoorts en huisdierallergie waarbij u geen medicijnen hoeft te gebruiken en sluit bijwerkingen volledig uit. Tranende ogen, een verstopte neus en constant niezen zullen tot het verleden behoren.

De Medinose Pro werkt op basis van lichttherapie. Twee zorgvuldig bepaalde lichtgolflengtes pakken de geïrriteerde neusslijmvliezen aan. De receptoren in het neusslijmvlies raken door het 652 nm rode LED-licht geleidelijk immuun voor stoffen die de hooikoorts-irritatie veroorzaken en daarnaast zorgt de 940 nm infrarood golflengte voor een verbeterde doorbloeding en verhoogd zo zuurstoftoevoer en de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor zult u veel minder last hebben van uw allergie en bestaat zelfs de mogelijkheid dat uw klachten volledig verdwijnen.

Het apparaat biedt verlichting voor de volgende allergieën:

  • Pollen;
  • Huisstofmijt;
  • Dierenhaar.

Het gecertificeerde hulpmiddel mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap, is klinisch getest en daarom volkomen veilig in gebruik.

Behalve een anti-allergie instrument heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die helpen bij het verminderen of vaststellen van een allergie. Bekijk ook eens het ionisator en allergietest overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl