Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Aquasportief producten

Aquasportief producten

1-1 van de 1 items in aquasportief producten
Aquarunner Wetbelt

Aquarunner Wetbelt

1-1 van de 1 items in aquasportief producten

Aquasportief is een verzamelnaam van sporten die te beoefenen zijn in het water. Deze oefeningen zijn over het algemeen gevarieerd en concentreren zich op het verbeteren van de conditie en het verbranden van vet. Om deze sport te beoefenen zijn aquasportief producten noodzakelijk. Deze producten zijn te gebruiken in het water en bieden de oplossing voor een gevarieerd sportprogramma.

De gymstick

Een nieuwe dimensie toevoegen aan de aquasportief oefeningen? Met de gymstick is dit mogelijk. Dit hulpmiddel is zowel binnen als buiten het water te gebruiken en traint zowel de benen als de armen. De gymstick is daarnaast ook uitgerust met diverse weerstandsniveaus en deze zijn naar wens in te stellen.

Een wetbelt

De wetbelt is misschien wel de het meest voorkomende hulpmiddel op het gebied van sporten in het water. De wetbelt van Viper Medical is geschikt voor elke doelgroep en je hebt de keuze uit een aantal kleuren. Een wetbelt is geschikt voor aquasportief, omdat het ervoor zorgt dat er stabiliteit en drijfvermogen ontstaat zodat alle oefeningen goed uitgevoerd kunnen worden. De wetbelt is ten slotte in de gewenste maat te verstellen zodat iedereen het kan gebruiken.

Naast het aquasportief assortiment heeft Viper Medical ook een assortiment met andere producten die te gebruiken zijn in het zwembad. Bekijk ook eens het zwemkraag en pullboy assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl