Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Babyweegschaal kopen

Babyweegschaal kopen

1-3 van de 3 items in baby / kleuter weegschalen
ADE babyweegschalen

ADE babyweegschalen

Baby hangweegschalen

Baby hangweegschalen

Weegschalen Babycare Beurer

Weegschalen Babycare Beurer

1-3 van de 3 items in baby / kleuter weegschalen

Een babyweegschaal is, in tegenstelling tot een personenweegschaal, nauwkeurig in het meetbereik. Daarnaast heeft een babyweegschaal een specifieke vorm die geschikt is om baby's stil te houden tijdens het wegen. Deze vorm heeft een groot weegoppervlak waar de baby op gelegd kan worden. Omdat baby's het wegen met een babyweegschaal vaak onprettig vinden, kan er ook gewogen worden als de baby in een doek ligt. Enkele babyweegschalen beschikken namelijk over een TARRA-functie en dit zorgt ervoor dat het gewicht van de deken niet wordt meegenomen in het resultaat.

Baby weegschaal

Op zoek naar een babyweegschaal? Viper Medical levert diverse baby- en kleuterweegschalen van uitsluitend hoog aangeschreven merken. Deze babyweegschalen zijn zowel geschikt voor gebruik in verloskundigenpraktijken, ziekenhuizen en huisartsen.

Elektronische babyweegschaal

De babyweegschaal is in te delen in drie soorten. Hiervan is de elektronische babyweegschaal een voorbeeld van. Een elektronische babyweegschaal is voorzien van een toetsenbord en een beeldscherm en hier zal het resultaat van de meting op weergegeven worden. Het voordeel hiervan is dat, door het verlichte display, ook in de avonduren gewogen kan worden. Viper Medical biedt diverse elektronische babyweegschalen.

Mechanische babyweegschaal

De mechanische babyweegschaal is wellicht wat simpeler in gebruik. Deze vorm van gewicht meten gaat middels het gebruik met schuifgewichten. Deze vorm van meten is erg betrouwbaar en geniet nog steeds de voorkeur van een groot aantal professionals. Viper Medical biedt diverse soorten mechanische babyweegschalen.

Baby hangweegschaal

Ook biedt Viper Medical babyweegschalen die mobiel gebruikt kunnen worden. Deze zogenoemde hangweegschalen zijn compact van formaat en kunnen makkelijk vervoerd worden. Deze methode werkt middels het wegen met een doek en is zeer eenvoudig in gebruik.

Baby unster

De baby hangweegschaal, ook wel baby unster genoemd, is een relatief eenvoudig hulpmiddel om het gewicht van een baby nauwkeurig te bepalen. Viper Medical biedt de baby unster aan in diverse varianten en accessoires. Zo kan de baby unster voorzien worden van een tilband of een weegbroek en op deze manier kan het gewicht gemeten worden terwijl dit toch een comfortabele belevenis is voor de baby.

Babyweegschaal kopen? Viper Medical heeft het breedste assortiment online babyweegschalen en u kunt ze gemakkelijk en snel online bestellen! Daarnaast heeft Viper Medical ook een breed aanbod andere producten voor baby's. Bekijk ook eens ons babyfoon en flesbereider overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl