Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Baby maaltijd accessoires kopen

Baby maaltijd accessoires kopen

1-2 van de 2 items in baby maaltijd accessoires
Beaba set 6 bewaarpotjes Clips! 4x 120ml en 2x 60ml

Beaba set 6 bewaarpotjes Clips! 4x 120ml en 2x 60ml

Beaba Rijst/Pastakoker voor Babycook Original

Beaba Rijst/Pastakoker voor Babycook Original

1-2 van de 2 items in baby maaltijd accessoires

Een baby en/of kind heeft andere eetgewoonten dan een ouder. Het is hier dan ook aan te raden om speciale baby maaltijd accessoires hiervoor aan te schaffen. Deze zijn gemaakt van zacht, duurzame materialen zodat het kind zichzelf niet kan bezeren. Viper Medical biedt diverse oplossingen hierin en heeft een ruim assortiment baby bewaarpotjes, multi portions, maaltijdlepels en warmhoudborden voor baby's.

Baby bewaarpotjes

Baby bewaarpotjes zijn er in vele kleuren en maten. De varianten van Viper Medical zijn getest op veiligheid en zijn voorzien van doseerindicatie. Daarnaar is er de keuze uit diverse hoeveelheden inhoud ( 60, 90, 120 en 240ml ) en zo groeien de baby bewaarpotjes mee met het kind. Daarnaast is er zowel een keuze het materiaal copolyester of glas. Een baby bewaarpotje is aan te raden omdat de geur en de smaak behouden blijft dankzij de hermetische afsluiting.

Multi portions

Het maken van babyvoeding is een tijdsintensieve klus en wordt vrijwel nooit voor één dag gemaakt. Met de multi portions van Viper Medical kan de overgebleven voeding gemakkelijk bewaard worden. Deze hermetetisch afgesloten bakjes kunnen zowel in de vriezer en dankzij de verschillende maten is het voor zowel baby's als kinderen geschikt. Daarnaast zijn de bakjes scheur- en slijtbestendig zodat de een hele tijd mee kunnen.

Maaltijdlepels

Deze speciale lepels zijn gemaakt van 100% siliconen zodat deze zacht aanvoelen in de mond van de baby. Daarnaast zijn de lepels zo ontworpen dat het een ideale overgang is van de speen naar een lepel.

Warmhoudborden baby's

Met een warmhoudbord voor baby's kan voedsel gemakkelijk meegenomen worden terwijl het op temperatuur blijft. De hermetische afsluitbare deksel zorgt ervoor dat de geur en smaak behouden blijft en de ingebouwde zuignap zorgt voor stabiliteit tijdens het eten.

Behalve een maaltijd accessoires heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die handig zijn in het kader van babyvoeding. Bekijk ook eens het sterilisator en Babycook overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl