Back-On-Track Elleboogbeschermer - Maat L - Bovenarm Omtrek: 33-36 cm

Back-On-Track Elleboogbeschermer - Maat L - Bovenarm Omtrek: 33-36 cm

De Back-On-Track Welltex Elleboogbeschermer is een fijne beschermer tijdens of na het sporten. De Welltex Elleboogbeschermer helpt bij spierpijn, een muisarm of tennisarm en voorkomt blessures. Meer

€ 26,73

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 24,52 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 12000003
EAN: 7340041100509
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Bij chronische klachten na behandeling met cortisoninjecties blijkt de Welltex Elleboogbeschermer ook zeer prettig te zijn. Back-On-Track producten met Welltex bevatten keramische deeltjes, die de warmte van uw lichaam weerkaatsen. Hierdoor blijft de lichaamswarmte langer bij u, en voorkomt de Back-On-Track Welltex Elleboogbeschermer blessures.


Belangrijk voor de goede maat: Meet de omtrek van de bovenarm ca. 8 cm boven de elleboog. Bij behandeling van een muisarm is het raadzaam om een nauwe beschermer te kiezen boven een grotere. 

Productinformatie "Back-On-Track Elleboogbeschermer - Maat L - Bovenarm Omtrek: 33-36 cm"

Kenmerken

Welltex producten werken het beste wanneer ze zoveel mogelijk contact maken met uw lichaam. De producten weerkaatsen eigen lichaamswarmte. Hoe meer warmte u zelf produceert, des meer warmte wordt teruggekaatst en des te groter het effect van de producten is. Desondanks gaat u niet zweten door de Welltex-producten. Hierdoor zijn de producten van Back-On-Track ideaal tijdens fysieke activiteiten; bijvoorbeeld tijdens de warming-up. Echter, het grootste voordeel van de Back-On-Track Welltex-serie is het vermogen om blessures te voorkomen. Dit gebeurt door terugkaatsing van lichaamswarmte in de vorm van infrarode straling. De weerkaatste warmte kan spanning in de spieren verminderen en de bloedcirculatie verhogen zodat het lichaam sneller herstelt.


De Back-On-Track Welltex Elleboogbeschermer kan door de bloedcirculatie te verhogen ervoor zorgen dat blessures sneller herstellen. Ook na een training wordt door veel sporters de Back-On-Track Elleboogbeschermer gebruikt. De beschermer zorgt voor een sneller herstel na de training.


Bij behandeling van een muis- of tennisarm is het beter om een wat nauwere elleboogbeschermer te kopen dan een te grote, omdat de druk op de pijnlijke plek goed van pas komt. Wanneer u chronische klachten ervaart, kan de Welltex Elleboogbeschermer goed werken. Bijvoorbeeld na de behandeling van een aandoening bij cortison-injecties.