Back-On-Track Kniebeschermer - Met Sluiting - Maat XL - Omtrek Dijbeen: 46-52 cm

Back-On-Track Kniebeschermer - Met Sluiting - Maat XL - Omtrek Dijbeen: 46-52 cm

De Back-On-Track Welltex Kniebeschermer met Sluiting is het populairste product van Back-On-Track. Deze verstelbare, elastische sluiting blijft op zijn plaats met twee klittenbandsluitingen. De buigbare staven in de zijkant geven de Welltex Kniebeschermer extra stevigheid. Meer

Verwachte levertijd is 3 – 4 dagen (bestel nu alvast)

€ 36,38

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 33,38 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 11100004
EAN: 7340041100387
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Back-On-Track producten met Welltex bevatten keramische deeltjes, die de warmte van het lichaam weerkaatsen. Hierdoor blijft de lichaamswarmte langer bij u, en voorkomt de Back-On-Track Welltex Kniebeschermer met Sluiting blessures en vermindert pijn door ontstekingen.


Belangrijk voor de goede maat: Meet de omtrek van het dijbeen 13 cm boven het midden van de knieschijf.


Welltex producten werken het beste wanneer ze zoveel mogelijk contact maken met uw lichaam. De producten weerkaatsen eigen lichaamswarmte. Hoe meer warmte u zelf produceert, des meer warmte wordt teruggekaatst en des te groter het effect van bijvoorbeeld een kniebeschermer is. Desondanks gaat u niet zweten door de Welltex-producten. Dit maakt de producten van Back-On-Track ideaal tijdens fysieke activiteiten, bijvoorbeeld tijdens de warming-up. Echter, het grootste voordeel van de Back-On-Track Welltex producten is het vermogen om blessures te voorkomen. Dit gebeurt door terugkaatsing van lichaamswarmte in de vorm van infrarode straling. De weerkaatste warmte kan spanning in de spieren verminderen en de bloedcirculatie verhogen zodat het lichaam sneller herstelt. 


De Back-On-Track Welltex Kniebeschermer met Sluiting kan door de bloedcirculatie te verhogen ervoor zorgen dat blessures sneller herstellen. Ook na een training wordt door veel sporters de Back-On-Track Kniebeschermer gebruikt. De beschermer zorgt voor een sneller herstel na de training. De Back-On-Track Welltex Kniebeschermer geeft steun en kan kniepijn veroorzaakt door een ontsteking zoals artrose verminderen. Bij artrose wordt het kraakbeen dunner en zachter. Het kraakbeen kan worden opgebouwd door veel te oefenen. Met steun van de Back-On-Track zult u minder pijn ervaren en beter in staat zijn om de oefeningen uit te voeren. 


De verstelbare band van de Back-On-Track Kniebeschermer met Sluiting kan strakker worden gezet tijdens inspanning, en losser bij ontspanning. Als u gaat slapen kunt u de band eraf zelfs afhalen. Wanneer u een afnemende zwelling heeft, kunt u de band steeds iets strakker doen. De zachte staven in de zijkanten zorgen voor stevigheid en zorgen ervoor dat de kniebeschermer zo min mogelijk verkreukelt in de knieholte.


Productinformatie "Back-On-Track Kniebeschermer - Met Sluiting - Maat XL - Omtrek Dijbeen: 46-52 cm"