Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Balanskussen kopen

Balanskussen kopen

1-2 van de 2 items in balanskussens
Sissel Sitfit

Sissel Sitfit

Sissel Sitfit plus

Sissel Sitfit plus

1-2 van de 2 items in balanskussens

Veel mensen zitten lange gedeeltes per dag. Dit kan leiden tot rugklachten en een verkeerde zithouding door bijvoorbeeld een gebogen rug. Het wordt aangeraden om een paar keer per dag een bewegingspauze in te lassen, dit wordt echter vaak niet gedaan. Om een ergonomische zithouding te ontwikkelen, wordt het gebruik van een balanskussen aangeraden.

Wat is een balanskussen?

Een balanskussen is een ergonomisch gevormd (lucht)kussen wat bijdraagt aan een actieve en ergonomische zitpositie. Daarnaast versterkt het ook de rugspieren zonder het doen van oefeningen.

Wiebelkussen

Een balanskussen, ook wel wiebelkussen genoemd, kan zeer divers gebruikt worden. Zo kunnen de volgende oefeningen uitgevoerd worden:

  • Bekkenbodemoefeningen;
  • Rugoefeningen;
  • Voet en beenspieren;
  • Evenwichtsoefeningen.

Sissel Sisfit

De Sissel Sitfit is het originele balanskussen die verkrijgbaar is in een 33 en 36 cm variant. De Sissel Sitfit bevordert een actieve en ergonomische zitpositie en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De 36 cm variant is ook te gebruiken als evenwichtskussen waarop men staande oefeningen kan uitvoeren. De Sissel Sisfit is voor zowel kinderen als volwassenen te gebruiken. Door middel van een ventiel kan er lucht in en uit gelaten worden.

Behalve balanskussens heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die een rechte zithouding bevorderen. Bekijk ook eens het zitkussen en rugkussen overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl