Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Been braces

Been braces

1-1 van de 1 items in been braces
Able2 Neo G Kuit- en Scheenbeenbrace

Able2 Neo G Kuit- en Scheenbeenbrace

1-1 van de 1 items in been braces

Bovenbeen Brace

De LP Support bovenbeen brace is geeft u de juiste ondersteuning aan uw dijbeen. De bovenbeen brace heeft een universele maat en is geschikt om zowel links als rechts te dragen. De bovenbeen brace is gemaakt van een materiaal dat uw lichaamswarmte vasthoudt en de bloedcirculatie verbetert, met als gevolg therapeutische warmte, die indien er sprake is van een kwetsuur de genezing bevordert en daardoor de pijn vermindert.

Bovenbeen brace, uitstekende pasvorm en zeer comfortabel! 

Deze brace is bijzonder comfortabel en biedt optimale druk en steun aan de hamstring. De LP Support bovenbeen brace  kan zowel preventief worden gebruikt als bij blessures en overbelasting.Heeft u pijn aan uw dijbeen? Kies voor de bovenbeen brace van ViperMedical.nl. Gemakkelijk online bestellen en snelle levering aan huis. De unieke eigenschappen van de LP Support bovenbeen maakt deze brace de beste keus en wordt al jaren lang met succes gebruikt bij overbelasting, spierpijn, kneuzingen en wanneer u iets verrekt.

Tevens uitstekend te gebruiken en ter ondersteuning van spierscheuren, spierverkrampingen en hamstring problemen. Bent u op zoek naar de beste dijbeen bandage of  bovenbeen brace? Kies voor ViperMedical.nl In onze winkel vind je alle soorten braces tegen de scherpste prijzen. 

Bovenbeen brace kopen? Gemakkelijk online in onze winkel! 

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl