Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Warmte deken kopen

Warmte deken kopen

1-1 van de 1 items in bovendekens
Enelca Apollo Elektrische deken

Enelca Apollo Elektrische deken

1-1 van de 1 items in bovendekens

De warmte bovendekens van Beurer en Medisana bieden u een comfortabele warmte en kunt u helemaal om u heen slaan, ideaal voor op de bank of in de tuin. Vipermedical.nl biedt uitsluitend bovendekens die beveiligd zijn tegen oververhitting en met automatische uitschakeling.

Wat is een elektrische deken?

Een elektrische deken zorgt ervoor dat er overal en altijd warmte is. De dekens, die als een cape om het bovenlichaam gedragen kan worden, zijn gemaakt van microvezels zodat het heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast kan een elektrische deken naar wens ingesteld worden met de temperatuurregelaar en kan gewoon gewassen worden in een wasmachine.

Warmte bovendeken

Een elektrische deken, ook wel warmte bovendeken genoemd, wordt voornamelijk gebruikt in de wintermaanden. Omdat de deken relatief makkelijk te verplaatsen is, kan het ook in de tuin gebruikt worden. Alle warmte bovendekens zijn voorzien van afneembaar snoer en verlicht functiedisplay.

Behalve warmte bovendekens heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die warmte bieden in de koude wintermaanden. Bekijk ook eens het onderdeken en warmtekussen overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl