Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Braces

Braces

1-12 van de 14 items in braces
12
24
48
1 2 >
Nek en Hals Braces

Nek en Hals Braces

Enkelbrace

Enkelbrace

Borst en Buik Braces

Borst en Buik Braces

Rug Braces

Rug Braces

Polsbrace

Polsbrace

Duim & Vinger Braces

Duim & Vinger Braces

Elleboog Brace

Elleboog Brace

Kniebrace

Kniebrace

Been braces

Been braces

Voetbrace

Voetbrace

Voetspalken

Voetspalken

Liesbreukbanden

Liesbreukbanden

1-12 van de 14 items in braces
12
24
48
1 2

Bij Viper Medical kunt u de brace kopen die het beste bij u past. Hiervoor hebben wij een uitgebreide collectie braces samengesteld. De brace die u bij ons aanschaft zijn van een duurzame kwaliteit en bieden u de ondersteuning die u zoekt. De producten zijn met zorg gemaakt en medisch verantwoord. In de collectie braces vindt u de volgende producten van onder andere DonJoy:

Sportblessure brace, overbelasting of medische klachten?

Of u nu verlichting zoekt voor medische klachten of last heeft van een sportblessure of overbelasting, Viper Medical biedt u de beste oplossing. Een brace kopen biedt u snel verlichting en biedt de juiste compressie en ondersteuning tegen de beste prijzen. U kunt eenvoudig online bestellen, veilig betalen en u heeft uw bestelling vaak de volgende dag al in huis.

Een brace kopen helpt u om genezing te bevorderen, zowel gericht op sportblessures als in het dagelijkse leven. Vele braces van Viper Medical zijn van het merk DonJoy. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in het maken van uitstekende braces, welke de genezing versnellen. Door het gebruik van duurzame materialen is een uitstekende pasvorm gerealiseerd en zal u veel comfort ervaren. De brace kunt u vaak onzichtbaar onder uw kleding dragen.

Brace kopen; kwaliteit & ervaring 

Viper Medical heeft een jaren lange expertise en kan u daardoor de beste brace leveren tegen de beste prijs. Heeft u vragen over een brace of ander product? Neem dan contact op met onze klantenservices. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar! 

Een brace kopen van Viper Medical, altijd de beste keus! 

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl