Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Brandpreventie artikelen kopen

Brandpreventie artikelen kopen

1-5 van de 5 items in brandpreventie
Rookmelders

Rookmelders

Jalo Phoenix blusspray- Zwart

Jalo Phoenix blusspray- Zwart

Jalo Phoenix blusspray- Wit

Jalo Phoenix blusspray- Wit

Brandwondverzorging

Brandwondverzorging

Brandblussers

Brandblussers

1-5 van de 5 items in brandpreventie

Bij het ontstaan van een brandhaard is het zaak om dit zo spoedig mogelijk te bestrijden.Een kleine brand in de keuken breidt zichzelf snel uit en dan is het zaak om de juiste brandpreventie artikelen dicht bij de hand te hebben. Er zijn talloze brand preventie artikelen verkrijgbaar die dit mogelijk maken, waaronder een rookmelder en een blusspray. Viper medical biedt diverse artikelen voor brandpreventie die thuis gebruikt kunnen worden.

Design rookmelder

Een rookmelder is vaak een saai apparaat die eentonig van kleur is. Viper Medical biedt design rookmelders van het merk Jalo Helsinki en deze apparaten zijn uniek in haar soort. Het awardwinnende design is een lust voor het oog en deze design rookmelders zijn betrouwbaar in het herkennen van brandhaarden in een vroeg stadium. Oftewel, een design rookmelder is een waardevolle toevoeging in de woning en is ook nog een leuk om naar te kijken.

Jalo rookmelder

De rookmelders van Jalo Helsinki zijn uniek van design en zeer betrouwbaar als het gaat om het herkennen van vroegtijdige brandhaarden. De Jalo rookmelder is verkrijgbaar in de Lento en Kupu varianten en deze zijn vervolgens verkrijgbaar in diverse kleuren.

Blusspray

De Jalo Phoenix blusspray is een zeer handig brandpreventie middel die in elke keuken past. Het unieke design gaat samen met de unieke kenmerken van dit product, namelijk het elimineren van vroegtijdige brandhaarden. Een blusspray is eenvoudig in gebruik en kan worden toegepast op elektronisch apparaten tot een bepaald voltage.

De Alecto brandblusser

Een van de meest voorkomende vormen van brandpreventie is de brandblusser. Ondanks dat je een brandblusser niet elke dag gebruikt, is het een veilig gevoel om eentje bij de hand te hebben. Zo wordt de Alecto brandblusser vaak gebruik in de keuken, de auto, de camper of op de boot. De Alecto brandblusser wordt gekenmerkt door de eenvoudige bediening, het snelle gebruik en het feit dat ze een lange levensduur hebben. De Alecto brandblusser is verkrijgbaar met een poeder- en schuim inhoud en beide voldoen aan alle kwalteitseisen en kenmerken.

Naast brandpreventie artikelen heeft Viper Medical ook andere producten die gebruik worden in noodsituaties thuis of op locatie. Bekijk ook eens ons verbanddoos en EHBO-koffer assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl