Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81


1.
Viper's Keuze
De Beurer BS99 Verlichte Cosmeticaspiegel met muurmontage kan aan de muur bevestigd worden en op tafel gezet worden. De spiegel vergroot tot 5x en biedt daarnaast ook een normale vergroting. Met een gewicht van slechts 790 gram en een spiegel diameter van 11 cm kan het overal in huis gebruikt worden en de heldere LED-lamp biedt veel gebruikersgemak.
Klik en bestel
€ 120,-
excl. btw € 99,17
Thuiswinkel Waarborg
2.
De Beurer BS55 is een cosmeticaspiegel met verstelbare dimmer functie. Hierdoor is de verlichting in te stellen op uw eigen voorkeur. De Beurer BS55 verlichte cosmeticaspiegel kan gemakkelijk aangezet en ingesteld worden dankzij de touchsensor. De cometicaspiegel schakelt zichzelf daarnaast automatisch uit na 15 minuten en het helder LED licht ( maar liefst 18 leds ) zorgt ervoor dat er altijd goed zicht is.
Klik en bestel
€ 44,95
excl. btw € 37,15
Thuiswinkel Waarborg
4.
Klik en bestel
€ 47,89
excl. btw € 39,58
Thuiswinkel Waarborg

Veelgestelde vragen:

Wat is een make-up spiegel?

Een make-up spiegel, oftewel een cosmeticaspiegel, is een spiegel met een vergroot spiegelglas. Een cosmeticaspiegel kan zowel thuis als professioneel gebruikt worden.

Waarom een make-up spiegel?

Met de cosmeticaspiegel kunt u gemakkelijk vanuit huis uw verzorging en welzijn op orde houden. Soms heb je extra licht nodig om je huid goed te kunnen verzorgen of je make-up netjes aan te brengen of scheren.

Hoe werkt een make-up spiegel?

De cosmeticaspiegels van het hoogwaardige merk Beurer zijn ook aan de muur te bevestigen.

Hoeveel kost een make-up spiegel?

Viper Medical verkoopt voornamelijk cosmeticaspiegels van het merk Beurer. De prijzen variëren van €40 tot net over de €100, afhankelijk van de soort spiegel en overige functies.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl