Donjoy Armband Met Compressiekussen

Donjoy Armband Met Compressiekussen

Deze hoogwaardige elleboogband is ontworpen om verlichting te bieden bij peesontsteking, bursitis en verrekkingen van de laterale en mediale epicondylus. Met een constructie van duurzaam nylon en een versterkte neopreen pelotte biedt deze band optimale ondersteuning en comfort tijdens het herstelproces. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 25,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 20,66 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 79-97000
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De neopreen pelotte is specifiek ontworpen om de spanning op de laterale en mediale epicondylus te verlichten, wat helpt bij het verminderen van pijn en ontsteking. Door het gebruik van hoogwaardige materialen biedt deze band effectieve compressie en stabiliteit, waardoor de druk op de geïrriteerde pezen wordt verminderd.


De D-ring met contactsluiting maakt het mogelijk om de compressie naar behoefte aan te passen. Hierdoor kan de band individueel worden afgestemd op de gewenste mate van ondersteuning en comfort. Bovendien past deze elleboogband in één maat, waardoor het geschikt is voor de meeste gebruikers.


Deze elleboogband is ideaal voor zowel mediale epicondylitis, ook wel bekend als golferselleboog, als laterale epicondylitis, ook wel bekend als tenniselleboog. Of u nu een sporter bent die last heeft van overbelasting of een persoon met dagelijkse activiteiten die de elleboog belasten, deze band biedt de juiste ondersteuning en verlichting.


Met zijn hoogwaardige constructie, verstelbare compressie en geschiktheid voor beide vormen van epicondylitis, is deze elleboogband de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar pijnverlichting en ondersteuning bij deze aandoeningen. Investeer in uw comfort en herstel met deze kwalitatieve en effectieve elleboogband.

Productinformatie "Donjoy Armband Met Compressiekussen"