DonJoy Immolomb II Lumbosacrale Steun Rugbrace - XXL

DonJoy Immolomb II Lumbosacrale Steun Rugbrace - XXL

Optimaal gebruik van de elastische lendensteun! Deze lendensteun is vervaardigd van ademend materiaal en is voorzien van dubbele bilaterale compressiebanden, waardoor het een ideale oplossing biedt voor zowel de behandeling als de preventie van acute en chronische pijn in de onderrug. Meer

Verwachte levertijd is 3 – 4 dagen (bestel nu alvast)

€ 60,08

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 49,65 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 82-96096
EAN: 888912452182
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Een van de voornaamste voordelen en kenmerken van deze lendensteun is het nieuwe dorsale vetersysteem. Met gekruiste koorden die door het aantrekmechanisme lopen, is het eenvoudig aan te brengen en biedt het toch een stevige compressie. Hierdoor kunt u de lendensteun nauwkeurig afstellen op uw anatomie en persoonlijke behoeften, en zich aanpassen aan de veranderende toestand van uw rug.


De twee bilaterale banden zijn voorzien van instelbare compressie voor zowel het lumbale als het lumbosacrale gebied. U kunt de bovenste en onderste banden onafhankelijk van elkaar aantrekken, zodat u het drukniveau op elk gebied afzonderlijk kunt aanpassen. Samen bieden deze banden uitstekende ondersteuning en stabiliteit aan uw gehele lumbale gebied.


De lendensteun beschikt over een lumbosacrale ondersteuning met 4 halfstijve stalen rugsteunen en 2 flexibele buiksteunen. Dit zorgt voor effectieve ondersteuning van uw onderrug, waardoor u kunt rekenen op optimale stabiliteit en comfort.


Het gaasmateriaal van deze lendensteun is ademend, waardoor uw comfort en therapietrouw worden bevorderd. Het mesh-materiaal zorgt voor een goede luchtcirculatie en voorkomt overmatige warmte- en vochtigheidsophoping.


De lendensteun is gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het ventrale sluitingspaneel dat ondersteuning biedt aan uw buik. De vingerlussen op het sluitingspaneel vergemakkelijken het sluiten, zodat u snel klaar bent om te gaan. De dorsale hoogte van de lendensteun bedraagt 26 cm, wat zorgt voor een uitgebreide dekking en ondersteuning van uw lumbale regio.


Kies voor de optimale ondersteuning en comfort van de elastische lendensteun met dubbele compressiebanden. Behandel en voorkom pijn in uw onderrug terwijl u zware taken verricht. Ervaar de voordelen van de nauwkeurige aanpassing, ademende materialen en gemakkelijke toepassing. Vertrouw op deze lendensteun voor de ondersteuning en stabiliteit die u nodig heeft.


Geschikt voor een tailleomtrek van 118-135 cm


Productinformatie "DonJoy Immolomb II Lumbosacrale Steun Rugbrace - XXL"