DonJoy Sports Hinged Knee Sleeve - Maat M

DonJoy Sports Hinged Knee Sleeve - Maat M

Deze brace is speciaal ontworpen om effectieve ondersteuning en stabiliteit te bieden, terwijl het maximaal comfort garandeert voor patiënten met een neopreenallergie. Meer

Verwachte levertijd is 3 – 4 dagen (bestel nu alvast)

€ 95,40

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 78,84 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 81-06715
EAN: 0015421067150
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De Drytex Buisvormige Laterale Ligamentbrace is verkrijgbaar in zes maten, variërend van XS tot XXL, zodat er altijd een passende maat is voor elke patiënt. Het buisvormige ontwerp maakt het aanbrengen eenvoudig door middel van inrijgen, waardoor het snel en gemakkelijk kan worden gebruikt.


De brace is gemaakt van Drytex, een alternatief materiaal voor neopreen. Drytex biedt compressieondersteuning, terwijl de huid toch vrij kan bewegen. Dit maakt het ideaal voor patiënten met allergieën voor neopreen, omdat het comfort en bescherming biedt zonder huidirritatie te veroorzaken.


De Drytex Buisvormige Laterale Ligamentbrace is voorzien van verwijderbare, aanpasbare polycentrische gelede walvisbeenderen. Deze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt, waardoor optimale ondersteuning en stabiliteit worden geboden aan het laterale ligament.


Daarnaast is de brace lichtgewicht en duurzaam, zodat patiënten kunnen genieten van langdurig gebruik en comfortabele ondersteuning bij hun dagelijkse activiteiten.


Kies voor de Drytex Buisvormige Laterale Ligamentbrace en ervaar de optimale combinatie van stabiliteit, comfort en duurzaamheid voor matige instabiliteit van laterale ligamenten.

Productinformatie "DonJoy Sports Hinged Knee Sleeve - Maat M"