Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

DrugLab doe het zelf kit

DrugLab doe het zelf kit

1-2 van de 2 items in druglab doe het zelf kit
DrugLab Mini

DrugLab Mini

PocketLab 4DS

PocketLab 4DS

1-2 van de 2 items in druglab doe het zelf kit

Drugstest analyse kit

DrugLab Mini is een drugstest analyse kit waarmee verdachte stoffen geïdentificeerd kunnen worden. Hiermee kunnen stoffen getest worden die mensen bijvoorbeeld bij zich dragen en welke verdacht zijn. Naast vaste stoffen kunnen hier ook poeders, vloeistoffen en urinemonsters mee getest worden op het bevatten van drugssporen.

In deze drug analyse kit vindt u het volgende terug:

  • 3x Multipanel drugtesten
  • 3x Extracation Buffers (voor gebruik bij cannabis)
  • 1x Breakup Solution
  • 1x Wattenstaafje

Handig en snel analyseren met de DrugLab Mini

Wanneer u urine wilt gaan analyseren met de drugstest analyse kit, gebruik dan een urine beker voor het opvangen van de urine. Met het wattenstaafje kunt u vloeistoffen opnemen om deze vervolgens te testen met de analyse kit. Vindt u verdachte poeder- of pilsoorten? Ook deze kunt u testen, analyseren en identificeren met behulp van de DrugLab mini.
Door zijn handzame formaat is de DrugLab mini eenvoudig mee te nemen en hij is daarom dan ook ideaal te gebruiken bij bijvoorbeeld beveiliging van evenementen. Door het eenvoudige gebruik en de snelle uitslagen helpt de drugstest analyse kit u bij het snel en betrouwbaar testen van vaste stoffen, poeders, vloeistoffen en urinemonsters. Naast deze handige drugs analyse kit vindt u bij ViperMedical ook urinetesten en speekseltesten voor het testen op het gebruik van drugs.

Op ViperMedical bestelt u eenvoudig online betrouwbare drugstesten en analyse kits!

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl