Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Multipanel drugstest urine kopen

Multipanel drugstest urine kopen

Viper Medical levert diverse uiterst betrouwbare, disposable multipanel urine drugstesten. Daarnaast kunt ook een isolatie cup te gebruiken bij een multipanel drugstest, bestellen.
1-4 van de 4 items in multipanel drugstest urine
Drugstest Multipanel 4 urinetest

Drugstest Multipanel 4 urinetest

Drugstest Multipanel 5 urinetest

Drugstest Multipanel 5 urinetest

Drugstest Multipanel 6 urinetest

Drugstest Multipanel 6 urinetest

Drugstest multipanel 10 urinetest

Drugstest multipanel 10 urinetest

1-4 van de 4 items in multipanel drugstest urine

Betrouwbare drugstest kopen

De multipanel drugstest is een betrouwbare drugstest waarmee u een testpersoon kunt testen op het gebruik van drugs. Het is mogelijk om met de multipanel test op meerdere drugssoorten tegelijk te testen, dit is handig wanneer u niet weet welke drugssoort de testpersoon mogelijk gebruikt heeft. U kunt kiezen uit multipanel drugstesten die testen op het volgende aantal drugs:

Deze test helpt u bij het opsporen van o.a. Amfetaminen, Cocaïne, Opiaten en Cannabis. De test is uiterst betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

Gemakkelijk en betrouwbaar testen met de multipanel drugstest

Wanneer u op zoek bent naar een gemakkelijke manier van testen op drugs, kies dan voor een multipanel drugstest. Deze test is gemakkelijk in gebruik. Neem urine af van de testpersoon met de hiervoor bestemde isolatie cup. Plaatst de strips van de multipanel test in de urine en vervolgens in de test. Binnen enkele minuten zal deze de uitslag weergeven.

Hoe werkt een multipanel drugstest?

1. Voorbereiding
Leg de test klaar. Wanneer de test in de koelkast werd bewaard moet deze ongeopend voor gebruik eerst op kamertemperatuur gebracht worden. Voor het opvangen van de urine heeft u een glas of een beker nodig. Deze moet schoon en droog zijn en mag en geen resten van afwasmiddel bevatten. Verder hebt u een stopwatch of een horloge nodig.

2. Urinemonster afnemen
Vraag de te testen persoon om een urinemonster af te geven (in de beker te plassen). Let op: Manipulatiegevaar. Zorg ervoor dat bij de afgifte van het urinemonster geen manipulatie mogelijk is.

3. Uitvoering van de test
In de plastic behuizing van de cassette bevinden zich 10 teststroken. Let op: De teststroken bevinden zich soms op beide zijden van de cassette. U kunt in de bovenste vensters van de cassette zien welke strips zich waar bevinden en aan de hand van de gebruikte afkorting zien voor welke drugs deze bedoeld zijn. De uiteinden van de teststroken worden door de beschermkap tegen vervuiling of beschadiging beschermd

Neem de testcassette uit de plastic pouch. De lege plastic pouch en zakje met droogmiddel kunt u bij het normale huisvuil doen. Start onmiddellijk na het openen van de plastic pouch met testen.Schuif de beschermkap van de plastic behuizing en doop de uiteinden van de teststroken minimaal 10 seconden in de urine.

Let op dat de urine niet met de plastic behuizing in aanraking komt. De test is onbruikbaar en ongeldig wanneer het resultaatvenster direct met urine in aanraking komt!Start gelijktijdig met het indopen van de teststroken ook de stopwatch of het horloge. Haal de uiteinden van de teststroken pas uit de urine nadat in alle resultaatvensters de controlelijn C is verschenen. Lees het testresultaat na 5 minuten af. Later dan 5 minuten aflezen is ook mogelijk echter maximaal 15 minuten. Aflezen na 15 minuten kan een onbetrouwbaar en foutief resultaat opleveren.

De multipanel drugstest test op meerdere soorten drugs en is eenvoudig en discreet online te bestellen bij Viper Medical!

Behalve Multipanel drugs testen heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten waarmee drugs kunnen worden aangetoond in de urine. Bekijk ook eens het cassette drugstest urine en drugtest speeksel multitest overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl