Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Drugstest urine multitest

Drugstest urine multitest

1-4 van de 4 items in drugstest urine multitest
Cassette multi drugstest urine

Cassette multi drugstest urine

Multipanel drugstest urine

Multipanel drugstest urine

Geïntegreerde cups multi drugtest urine

Geïntegreerde cups multi drugtest urine

Accessoires urinetesten

Accessoires urinetesten

1-4 van de 4 items in drugstest urine multitest

Drugstest urine multi

Bent u op zoek naar een drugstest die verschillende drugssoorten kan opsporen in de urine? Kies dan voor een multi drugstest van ViperMedical. De drugtest is eenvoudig in gebruik en neemt slechts 5 minuten tijd in beslag.

Vermoedt u dat een persoon drugs gebruikt en wilt u dit graag testen? Met de multi drugstesters van ViperMedical kunt u de urine testen op verschillende soorten drugs. De multi drugstest is beschikbaar in drie varianten:

  • Cassette Multi drugtest urine – Met deze drugstest kunt u sporen van amfetaminen, methamphetamines, cocaïne, opiaten en cannabis in de urine opsporen. De cassette multi drugstest is eenvoudig in gebruik en geeft binnen enkele minuten uitslag. Gebruik hierbij eerst een urinebeker om de urine op te vangen.
  • Multipanel drugstest urine – Voor het opsporen van vier verschillende soorten drugs namelijk: Amfetaminen, Cocaïne, Opiaten en Cannabis. Betrouwbare drugtest die eenvoudig te gebruiken is. Plaats de strips eerst in de urine die opgevangen is in de isolatiecup, vervolgens plaatst u deze in het multipanel. Deze zal vervolgens binnen enkele minuten de uitslag weergeven.
  • Geïntegreerde cups multi drugstest urine – Deze drugstest multi heeft een geïntegreerde urine cup, hierdoor hoeft u deze niet apart aan te schaffen en kan de test direct op de urine uitgevoerd worden. De test is geschikt voor het opsporen van de volgende drugssoorten: Amfetaminen, Benzodiazepines, Cocaïne, Methamphetamines, Opiaten en Cannabis. De drugstest geeft binnen enkele minuten de uitslag weer.

Het uitvoeren van een drugstest kan in enkele stappen gedaan worden, deze stappen zijn:

Stap 1: De urine van de testpersoon dient opgevangen te worden in een daarvoor bestemd urine beker.

Stap 2: Plaats een teststrip in de urine om deze vervolgens in de cassette terug te plaatsen. Bij de drugstest met geïntegreerde cup kan deze stap overgeslagen worden.  

Stap 3: Na ongeveer 5 minuten wachttijd kan de uitslag van de drugstest afgelezen worden. De drugstesten zijn allen eenmalig te gebruiken.

Wilt u op meerdere drugssoorten tegelijk kunnen testen? Gebruik dan een urine drugstest multi van ViperMedical, eenvoudig online te bestellen! 

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl