Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Drugstest kopen

Drugstest kopen

1-7 van de 7 items in drugstesters
Drugstest urine multitest

Drugstest urine multitest

Drugstest urine enkele test

Drugstest urine enkele test

Drugstest speeksel multitest

Drugstest speeksel multitest

DrugLab doe het zelf kit

DrugLab doe het zelf kit

SureScreen plastic bewijszakjes

SureScreen plastic bewijszakjes

AquilaScan Drugs Analyse Apparaat

AquilaScan Drugs Analyse Apparaat

PocketLab

PocketLab

1-7 van de 7 items in drugstesters

Bij ViperMedical vindt u diverse soorten testen die u helpen bij het opsporen van drugs. Zowel bij een persoon waarbij u vermoedt dat deze drugs in het bezit heeft of ingenomen heeft.De drugstesten van ViperMedical zijn zeer betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik en van uitstekende kwaliteit. U kunt de drugtesten van ViperMedical gebruiken voor het opsporen van de volgende drugssoorten: Amfetamines, Barbituraten, Benzodiazepines, Cannabis, Cocaïne, Cotinine, Methamphetamines, Ecstasy, Morfine, Methadon, Opiaten, Phencyclidine en Tricyclic. Dit kunt u testen aan de hand van:

Urine drugstest

Met een urine drugstest kunt u onderzoeken of een persoon drugs heeft gebruikt. Het urine van de testpersoon dient eerst opgevangen te worden in een urinebeker. In deze urine wordt een strookje geplaatst welke vervolgens in het testpaneel/de cassette geplaatst wordt. Na enkele minuten is de uitslag al af te lezen! Daarnaast zijn de urine drugstesten ook zeer eenvoudig in gebruik.

Bij ViperMedical vindt u enkele- en multi urine drugstesten. Met de enkele drugstesten kunt u testen op 1 soort drug, u heeft hierbij de keuze uit vele verschillende drugssoorten. Met de multi drugstest kunt u testen op meerdere drugssoorten tegelijk , dit is handig wanneer u bijvoorbeeld vermoed dat een persoon drugs gebruikt heeft, maar niet weet welk soort. Deze multi drugstesten kunnen testen op wel 4, 5, 6 of 10 drugssoorten tegelijk!

Zweet-, oppervlakte- en speeksel drugstesten

Naast urine drugstesten, bestaan er ook testen waarmee via zweet, speeksel of een huidoppervlak getest kan worden op drugs. Het voordeel bij deze manier van testen is dat er geen urine afgenomen moet worden en het testen daarom dan ook een stuk sneller zal gaan. Daarnaast zijn de testers ook zeer betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik.

De zweet-, oppervlakte en speeksel drugstesten zijn er, net als de urine drugstesten, ook in enkele- en multi- drugstesten. U kunt dus kiezen of u wilt testen op 1 drugssoort of op meerdere. Bij de multi drugstesten kunt u kiezen voor testen die maar liefst op 2, 3, 4, 6, 7 of 10 verschillende drugssoorten testen. De multi drugstesten zijn daarom handig te gebruiken wanneer u een persoon wilt testen op het gebruik van drugs maar niet weet welk soort.

Drugstest analyse kit

Beide soorten drugstesten zijn betrouwbaar en eenvoudig online te bestellen bij ViperMedical.nl. Naast de urine drugstesten en de speeksel drugstesten vindt u bij ViperMedical ook de drugstest analyse kit. Met deze drugsanalyse kit kunt u vaste stoffen, poeders en vloeistoffen identificeren. Zo kunt u erachter komen of u met drugs te maken heeft en zo ja, welk soort drugs het is. Daarnaast is het ook mogelijk om met deze analyse kit urine te analyseren om zo sporen van drugs te kunnen ontdekken. Deze kit is ideaal te gebruiken bij bijvoorbeeld evenementen. Op deze manier kunt u erachter komen welk soort drugs personen bij zich dragen wanneer deze nog niet ingenomen zijn.

Bestel de gewenste drugtest in de webshop van ViperMedical en test op drugs op een eenvoudige betrouwbare manier! Behalve in drugstesten is Viper Medical ook de grootste op alcoholtester gebied.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl