Gratis verzending vanaf € 40,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Hand dynamometer kopen

Hand dynamometer kopen

1-1 van de 1 items in dynamometers
Hydraulische Hand Dynamometer

Hydraulische Hand Dynamometer

1-1 van de 1 items in dynamometers

Een Dynamometer wordt in de praktijk gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. De Dynamometers van MVS bieden zeer precieze metingen welke gemakkelijk af te lezen zijn. De MVS SAEHAN Dynamometers zijn los of per set verkrijgbaar. Let er bij het bestellen van uw Dynamometer op dat het toestel aan het juiste meetbereik voldoet.

De Hydraulische Hand Dynamometer

De SAEHAN Hydraulische Hand Dynamometer van MVS biedt precieze greepkrachtuitslagen zonder dat een patiënt de handgreep voelt bewegen. De verstelbare handgreep kan in vijf verschillende posities worden gezet, waardoor deze in iedere hand past. De indicator geeft de maximale greepkracht aan, totdat deze wordt gereset. De schaal wordt weergegeven in kg. Meetbereik: 0 - 90 kg.

De Digitale Hand Dynamometer

De SAEHAN Digitale Hand Dynamometer van MVS SAEHAN is vormgegeven om betrouwbare greepkrachten te evalueren rijkend van 0 tot 90 kg. De Digitale Hand Dynamometer bevat een makkelijk af te lezen LCD display. Daarnaast bevat deze Dynamometer een elektrisch nul-kalibratiesysteem en een opslagvermogen voor 40 testen. Opgeslagen data zal niet verloren gaan wanneer het apparaat opgeladen wordt. Zowel verkrijgbaar met als zonder software.

De Knijp Dynamometer

De peervormige SAEHAN Knijp Dynamometer van MVS biedt betrouwbare hand- en vingerkracht op een voordeligere manier. De indicator toont de maximale kracht van de vingers of hand totdat deze wordt gereset. Dit toestel is gekalibreerd in ponden en kg. Meetbereik: 0 - 70 kg.

De Smedley Hand Dynamometer

De SAEHAN Smedley Hand Dynamometer van MVS wordt over de jaren succesvol gebruikt om kracht in de hand op te meten. De comfortabele, verstelbare handgreep past zich aan ieder handformaat aan. Het apparaat is gekalibreerd in kg. Meetbereik: 0 - 100 kg.

De Hydraulische Duw-Trek Dynamometer

De Hydraulische Duw-Trek Dynamometer van MVS is een simpel instrument dat zeer gemakkelijk in gebruik is voor het meten van duw-, trek- en tilkracht en gebruikt wordt voor werkfunctie evaluaties voor een opmerkelijk betaalbare prijs. Het is mogelijk om zeer precieze metingen te verrichten op kantoor of bij cliënten thuis, doordat het apparaat klein, draagbaar en licht van gewicht is. De gemakkelijk te bevestigen Tweevoudige Handgreep wordt gebruikt om grotere krachten te meten.

De Rug-Been-Borst Dynamometer

Met de SAEHAN Rug-Been-Borst Dynamometer van MVS kan gemakkelijk de kracht van deze lichaamsdelen worden opgemeten. De ketting kan aangepast worden aan de juiste lichaamslengte of op het punt waar kracht wordt gezet. Het display toont ponden en kg. De wijzer toont de maximale krachtoutput totdat deze wordt gereset. De Dynamometer wordt gebruiksklaar geleverd.

Behalve de hand dynamometer heeft Viper Medical ook een breed assortiment andere meetinstrumenten die gebruikt worden binnen de fysiotherapie en fitness. Bekijk ook eens het goniometer en huidplooimeter overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl