Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

EHBO kast kopen

EHBO kast kopen

1-1 van de 1 items in eerste hulp stations
Plum Eerste Hulp Station

Plum Eerste Hulp Station

1-1 van de 1 items in eerste hulp stations

Viper Medical biedt een groot assortiment EHBO stations die te gebruiken zijn in vrijwel elke bedrijfstak. Elke EHBO kast heeft een unieke en veelzijdige inhoud die te gebruiken is bij vrijwel elk (bedrijfs)ongeval. Dankzij een eerste hulp kast heeft u altijd een herkenbare en centrale plaats waar EHBO producten te vinden zijn.

Wat is een EHBO station?

Een eerste hulp station is een opvallende, groene kast die aan de muur bevestigd kan worden. Het eerste hulp station biedt een oplossing bij een (bedrijfs)ongeval. De stations kenmerken zich door de grote variatie aan hulpmiddelen die te gebruiken zijn in geval van nood. Viper Medical biedt zowel eerste hulp kasten aan van verstevigd plastic, als metaal. Er zijn diverse soorten eerste hulp station verkrijgbaar met elk een eigen inhoud.

EHBO paneel

Een EHBO paneel, ook wel eerste hulp paneel genoemd, is een plastic kast die aan een muur bevestigd kan worden. Deze relatief kleine kast biedt ruimte aan de meest gebruikte eerst hulp artikelen. Deze goed georganiseerde kast is gemakkelijk bij te vullen en de pleister kan gemakkelijk uit het apparaat getrokken worden.

EHBO koffer horeca

Viper Medical biedt een speciale kast waarin diverse eerste hulp artikelen zitten die kunnen worden gebruikt bij verschillende ongevallen. Deze kast wordt veel gebruikt in de horeca en is makkelijk en snel hygiënisch schoon te maken. Daarnaast is veel aandacht besteed aan de indeling van de componenten waardoor het gemakkelijk te begrijpen en bij te vullen is.

Behalve EHBO stations heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die te gebruiken zijn bij ongevallen en incidenten. Bekijk ook eens het defibrillator en wondverzorging overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl