Gratis verzending vanaf € 40,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Eilandpleister kopen

Eilandpleister kopen

1-3 van de 3 items in eilandpleisters
Klinion Kliniderm waterdichte eilandpleisters 5 X 7,20 cm

Klinion Kliniderm waterdichte eilandpleisters 5 X 7,20 cm

BSN Leukomed

BSN Leukomed

BSN Leukomed T & T plus

BSN Leukomed T & T plus

1-3 van de 3 items in eilandpleisters

Viper Medical heeft een ruim assortiment wondzorg en eilandpleisters. Deze extra grote pleisters bieden een comfortabele bescherming bij het wondgenezingsproces.

Wat is een eilandpleister?

Een eilandpleister is een waterdichte en transparante pleister die wondgenezing bevorderd. Een eilandpleister wordt vaak gebruikt bij schaaf- en snijwonden of postoperatieve wonden. Daarnaast kenmerkt een eilandpleister zich door het grote bacterieremmende vermogen.

Grote pleister

Een eilandpleister, ook vaak grote pleister genoemd, kent veel toepassingen en wordt in een steriele verpakking geleverd. Daarnaast is het met een grote pleister mogelijk om te douchen indien de pleister dagelijks verwisseld wordt. Het grote absorberende vermogen zorgt ervoor dat een grote pleister ook te gebruiken is bij vochtige wonden en het flexibele materiaal zorgt ervoor dat het ook geschikt is voor wonden die veel zwelling geven.

Behalve een eilandpleister heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten in het kader van wondverzorging. Bekijk ook eens het verbanddoos en BHV koffer overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl