Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl


1.
Meest verkocht
Met de Angelsounds Fetal Doppler JPD-100s kunt u naar het hartje van uw ongeboren kind luisteren en dat opnemen. Met de Angelsound Fetal Doppler JPD-100s van Jumper kunt u ook uw eigen hartslag opnemen en dat aan het kindje laten horen. Dit heeft een rustgevende werking op het kindje.
Klik en bestel
€ 34,94
excl. btw € 28,88
Thuiswinkel Waarborg
2.
Met de Angelsounds Fetal Doppler JPD-100S6 kunt u eenvoudig thuis luisteren naar het hartje van uw ongeboren kindje. De JPD-100S6 heeft een groot display waarop onder andere de hartslag en batterij-indicatie te zien is. Door de hoge gevoeligheid kan de hartslag al vanaf 12 weken gedetecteerd worden. Meestal is dit 14 weken. Deze Fetal Doppler heeft een ingebouwde speaker. Bovendien is het mogelijk om oordopjes aan te sluiten.
Klik en bestel
€ 54,95
excl. btw € 45,41
Thuiswinkel Waarborg
3.
Beste Koop
De Angelsound Fetal Doppler JPD-100s(MINI) is een uniek apparaat dat beschikt over een tweekanaals ontwerp die op synchrome wijze twee signalen leveren die afgeluisterd kunnen worden met een hoofdtelefoon of opname apparatuur. Door het compacte en lichte gewicht van slechts 69,5 gram kan het apparaat eenvoudig meegenomen worden en op deze manier kan iedereen de hartslag beluisteren.
Klik en bestel
€ 29,95
excl. btw € 24,75
Thuiswinkel Waarborg
4.
Met de Contec Baby Sound A Fetal Doppler (foetale doptone) is het mogelijk thuis het hartje van je ongeboren kind te horen. De Fetal Doppler is gemakkelijk in gebruik en veilig, speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Vanaf de 10de a 12de week van de zwangerschap kunt u de hartslag, de bewegingen en het hikken van uw ongeboren baby beluisteren met de Contec Baby Sound A Fetal Doppler.
Klik en bestel
€ 31,99
excl. btw € 26,44
Thuiswinkel Waarborg
5.
De Contec Sonoline C1 Fetal Doppler is een geavanceerd toestel waarmee de hartslag van de baby van ongeveer de 12de week van de zwangerschap kan worden beluisterd. Deze fetal doppler heeft een ingebouwde luidspreker waardoor iedereen kan meeluisteren met het hartje van het ongeboren kind. Op de display is ook hartslag van de baby te zien.
Klik en bestel
€ 106,-
excl. btw € 87,60
Thuiswinkel Waarborg
6.
Met App!
De Angelsounds Fetal Doppler JPD-100s met app functie is geschikt voor Iphone en Android telefoons. Met deze doppler kunt u naar het hartje van uw ongeboren kind luisteren en dat opnemen. Met de Angelsound Fetal Doppler JPD-100s met app functie van Jumper kunt u ook uw eigen hartslag opnemen en dat aan het kindje laten horen. Dit heeft een rustgevende werking op het kindje.
Klik en bestel
€ 39,60
excl. btw € 32,73
Thuiswinkel Waarborg
7.
De Angelsounds Fetal Doppler JPD-100S5 biedt u de mogelijkheid om nu ook thuis de hartslag, hikjes en schoppen van uw baby te horen. Met meegeleverde oordopjes, of luidsprekerstandaard kunt u de geluiden van uw baby tijdens de zwangerschap horen. Met de USB-kabel kunt u zelfs de prenatale geluiden van uw ongeboren kindje opnemen en opslaan op uw computer, om deze ervaring te delen met familie en vrienden.
Klik en bestel
€ 49,95
excl. btw € 41,28
Thuiswinkel Waarborg
8.
De Angelsounds Fetal Doppler JPD-100s4 maakt het mogelijk om vanaf ongeveer 12 weken zwangerschap op elk gewenst moment thuis te luisteren naar het hartje van de baby. Voor het beluisteren is geen koptelefoon nodig, maar er is wel een aansluitingspoort voor. Met de Angelsounds Fetal Doppler JPD-100s4 van Jumper kunt u ook uw eigen hartslag opnemen en het aan het kindje laten horen. Verder kunt u met de 100-s4 de hartslag van de baby op het LCD scherm aflezen.
Klik en bestel
€ 66,50
excl. btw € 54,96
Thuiswinkel Waarborg
9.
Met App!
De Angelsound Fetal Doppler JPD-100S (mini) met app functie geeft u de mogelijkheid om naar het hartje van uw ongeboren kind te luisteren. Deze Fetal Doppler is te gebruiken in combinatie met de applicatie van Angelsounds. Met deze app kunt u de hartslag van uw kindje opnemen, bewaren en delen met vrienden en familie. Zowel geschikt voor Iphone als Android telefoons.
Klik en bestel
€ 42,96
excl. btw € 35,50
Thuiswinkel Waarborg
10.
De Fetal Doppler JPD-200S heeft een ingebouwde speaker waarmee het hartje van een kind vanaf week zestien gehoord kan worden. Daarnaast is er ook een optie om de hartslag te registeren op de computer. Dit lichtgewicht apparaat werkt op batterijen en beschikt over de meest gevoelige optie om de hartslag te detecteren. Het gebruiksvriendelijke apparaat heeft één knop waarmee o.a. de volume geregeld kan worden.
Klik en bestel
€ 39,95
excl. btw € 33,02
Thuiswinkel Waarborg

Veelgestelde vragen:

Wat is een Fetal Doppler?

Met de Fetal Doppler is het mogelijk om naar het hartje van uw ongeboren baby te luisteren.

Hoe werkt een Fetal Doppler?

De doppler kan in combinatie met de Optisonic ultrasound contactgel op de buik worden geplaatst. Afhankelijk van het type doppler, kan er met oordopjes, ingebouwde stereo of via de smartphone geluisterd worden naar het hartje van uw ongeboren baby.

Plaats de doppler op dezelfde plek op de buik als de verloskundige dat doet. Als de baby nog erg klein is, zit de baby erg laag in de buik. Het is wel belangrijk dat u veel gel gebruikt. Als u een ruis hoort doet de doppler het gewoon, het is lastig om het hartje gelijk te horen als de baby nog erg klein is.

Hoe kan het dat ik het hartje niet hoor van mijn ongeboren baby?

Het kan zijn dat de baby nog erg klein is en u een ruis hoort in plaats van geklop.

Wordt de gel gratis meegeleverd met een Fetal Doppler?

Ja. Bij alle Fetal Dopplers worden standaard batterijen, Optisonic ultrasound contactgel en oordopjes geleverd. Mocht uw gel op zijn, kunt u dit eenvoudig nabestellen: Optisonic ultrasound gel, 250 ml, per twee flessen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl