Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Gezichtssauna kopen

Gezichtssauna kopen

Viper Medical bied gezichts sauna's voor een diepgaande huidverzorging en inhalatie. werkt ook zeer goed tegen verkoudheid.
1-2 van de 2 items in gezichtssauna
Beurer Gezichtssauna FS 50

Beurer Gezichtssauna FS 50

Stomen / Huidverzorging

Beurer FC 72 Gezichtssauna

Beurer FC 72 Gezichtssauna

1-2 van de 2 items in gezichtssauna

Onzuiverheden in het gezicht zijn vaak vervelend. Een gezichtssauna kan een oplossing zijn om je gezicht binnen no-time te reinigen. Viper Medical levert diverse gezichtssauna's. Een gezichtssauna opent de poriën, reinigt de huid en ontspant het gezicht door vochtige warmtewerking.

Hoe werkt een gezichtssauna?

Er komt dankzij het warme water stoom vrij. Dit gaat omhoog richting je gezicht en hierdoor worden je poriën diepgaand "schoongespoeld" omdat deze diep in de huid binnendringen. Zo heb je al een complete gezichtsreiniging binnen 5 tot 10 minuten. Je zult merken dat je huid er echt van opknapt zonder dat je een dure behandeling bij de schoonheidsspecialiste nodig hebt.

Daarnaast stimuleert een gezichtssauna ook de bloedsomloop in het gezicht. Voor het optimale resultaat wordt aanbevolen om na het gebruik van een gezichtssauna een masker of vochtinbrengende crème te gebruiken.

Gezichtsstomer

Een gezichtssauna, ook wel gezichtsstomer genoemd, bestaat uit diverse varianten. Viper Medical biedt talloze opties voor een optimale reiniging van het gezicht. Een gezichtsstomer met aroma-accessoires kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden tegen verkoudheid door de inhalatie van het stoom.

Heerlijk ontspannen met een gezonde gezichtssauna? Je koopt je gezichtssauna gemakkelijk en snel online bij Viper Medical! Wil je weten welke andere beauty & wellness producten Viper Medical verkoopt? Bekijk dan ook eens het manicure set en voetenbad overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl