Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Gipshoes kopen

Gipshoes kopen

1-3 van de 3 items in gips beschermhoezen
Limbo Beschermhoes

Limbo Beschermhoes

Able2 Gipshoezen

Able2 Gipshoezen

Vitility douchehoes

Vitility douchehoes

1-3 van de 3 items in gips beschermhoezen

Het is erg vervelend om te douchen wanneer gips wordt gedragen. Het gips mag niet nat worden, maar toch is het prettig om elke dag even onder de douche te stappen. Viper Medical levert enkele gipshoezen die het mogelijk maken om te douchen of te zwemmen wanneer uw arm in het gips of in een bandage zit.

Wat is een gipshoes?

Een gipshoes maakt met mogelijk om te douchen terwijl het gips of prothese niet nat mag worden. Deze waterdichte beschermhoes heeft een neopreen elastische afsluiting en heeft een comfortabele pasvorm en zijn gemakkelijk aan te trekken. Viper Medical biedt zowel gipshoezen aan voor volwassen en kinderen. De gipshoes is niet geschikt voor bescherming van open en/of onbedekte wonden en gebruik in een zwembad. Daarnaast is een gipshoes meerdere malen te gebruiken en gaan de gehele gipsdraagtijd mee.

Varianten van de douchehoes

Viper Medical biedt diverse varianten van de douchehoes aan. Er zijn waterafstotende plastic douchehoezen beschikbaar voor zowel kinderen als volwassnen. De volgende onderdelen van het lichaam kunnen beschermd worden:

  • Arm;
  • Halve arm;
  • Voet/enkel;
  • Been;
  • Halve been.

Behalve gipshoezen heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die helpen bij het verzorgen in het geval van een ongeval. Bekijk ook eens het brace en verbanddoos overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl