Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Huudplooimeter kopen

Huudplooimeter kopen

1-2 van de 2 items in huidplooimeters
MVS Skinfold Digitale Vet Huidplooimeter

MVS Skinfold Digitale Vet Huidplooimeter

MVS Skinfold Plastic Vet Huidplooimeter

MVS Skinfold Plastic Vet Huidplooimeter

1-2 van de 2 items in huidplooimeters

Het meten van de dikte van de huidplooi is misschien wel de meest eenvoudige manier om te kijken of een dieet loopt zoals verwacht. Een huidplooimeter meet op een nauwkeurige wijze het lichaamsvet en wordt veel gebruikt door artsen, fysiotherapeuten en andere medici. Een huidplooimeter geeft het meest nauwkeurige resultaat als je een stuk huid inclusief onderhuids vet vast knijpt en deze omhoog tilt. De huidplooimeter meet vervolgens de dikte van de huidplooi op.

De huidplooimeter, wat is het?

Een huidplooimeter is een meetinstrument waarmee je op diverse punten op het lichaam je vetpercentage kan meten. De analoge huidplooimeter is een relatief simpel instrument, maar geeft toch een betrouwbare weergave van het vetpercentage van de gebruiker.

Een digitale huidplooimeter

Naast de analoge huidplooimeter biedt Viper Medical ook de digitale huidplooimeter. Deze variant biedt o.a. de functie dat de meting onthouden wordt zodat je deze altijd kan raadplegen. Daarnaast kan de digitale huidplooimeter ook de waarden bij elkaar optellen.

Naast de huidplooimeter biedt Viper Medical nog een ander assortiment met producten die veel gebruikt worden bij het afvallen. Bekijk ook eens het weerstandsband en stappenteller assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl