Een laboratoriumjas, ook wel labjas of doktersjas genoemd, wordt gedragen als een persoonlijk beschermingsmiddel. Onze doktersjassen hebben lange mouwen zodat de gehele arm beschermt wordt. Ook zorgt dit er voor dat de jas in geval van nood sneller uitgetrokken kan worden.

Waar bestaan onze doktersjassen uit?

Al onze doktersjassen zijn gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Dit zorgt er voor dat de doktersjassen bescherming bieden en comfortabel zitten. Onze doktersjassen hebben een borstzak en twee heupzakken. Door middel van verborgen drukknopen kan de jas dicht en open worden gemaakt.

Diverse labjassen te bestellen

Bij Viper Medical kun je een standaard unisex labjas kopen welke zowel geschikt is voor mannen als vrouwen. Maar we hebben ook een speciaal vrouwen model waarbij de maatvoering in vrouwenmaten wordt weergegeven. Ook op zoek naar hygiënische handschoenen? Met onze Nitril handschoenen ben je ook zeker goed beschermd.

De labjas die wij aanbieden beschermt de drager tegen chemische stoffen, biologische stoffen, stof en andere gevaren. Daarnaast voorkomt de labjas dat deze gevaren op andere mensen, het milieu of het laboratorium worden overgedragen.

Koop een labjas of doktersjas bij Viper Medical en profiteer naast scherpe prijzen ook van hoge kwaliteit en een snelle levering. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.
Labjas dames kopen?