Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81


1.
Meest verkocht
De Omron CompAIR C28 medicijnvernevelaar is een krachtig compressormodel. Er wordt meer lucht vrijgemaakt door de combinatie van de compressor met de Virtuele Valve Technology van Omron. De Omron CompAIR C28 verneveld snel en de compressor heeft een lange levensduur. De medicijnvernevelaar past zich aan het ademhalingspatroon van de gebruiker en verminder hiermee het verspillen van medicatie.
Klik en bestel
€ 72,95
excl. btw € 66,93
Thuiswinkel Waarborg
2.
Voor Kinderen
De Omron C801KD Medicijnvernevelaar is speciaal ontworpen voor gebruik door kinderen. Het creatieve en kleurrijke design zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen bij het vernevelen van medicijnen. De Omron C801KD Medicijnvernevelaar wordt geleverd met enkel het gele beertje als hulpstuk.
Klik en bestel
€ 72,99
excl. btw € 66,96
Thuiswinkel Waarborg
3.
De Beurer IH 18 inhalator (nieuwe versie) is een medicijn vernevelaar voor behandeling van het onderste en bovenste ademhalingskanaal. Met behulp van de Beurer IH 18 inhalator kunt u vloeibare medicijnen vernevelen. De inhalator is te gebruiken bij bijvoorbeeld verkoudheid, astma of ademhalingsmoeilijkheden.
Klik en bestel
€ 49,95
excl. btw € 41,28
Thuiswinkel Waarborg
4.
De Pari TurboBOY SX vernevelaar is ideaal voor de behandeling van de lagere luchtwegen bij kinderen, jongeren en volwassen. Deze alleskunner wordt gebruikt bij bronchiale astma, allergische astma en acute en chronische bronchitis. De bijgeleverde Pari LC Sprint vernevelaar zorgt voor een efficiënte longdepositie en dit leidt tot korte inhalatietijden.
Klik en bestel
€ 204,25
excl. btw € 168,80
Thuiswinkel Waarborg
5.
De Omron A3 Medicijnvernevelaar beschikt over de nieuwste technieken en de meeste opties om op een comfortabele manier te vernevelen. Het apparaat biedt maar liefst drie instellingen waarbij de grootte van de partikels zelf gekozen kan worden. De Omron A3 Medicijnvernevelaar is de oplossing voor alle luchtwegaandoeningen in één toestel.
Klik en bestel
€ 81,24
excl. btw € 74,53
Thuiswinkel Waarborg

Veelgestelde vragen:

Wat is een inhalator?

Een inhalator, ook wel vernevelaar genoemd, werkt door simpelweg het mondstuk tegen de mond aan te houden en vervolgens de juiste hoeveelheid medicatie wordt direct in het lichaam opgenomen.  

Waarom een inhalator?

Vernevelen is een makkelijke en snelle manier op medicijnen toe te dienen. Een vernevelaar zet de medicijnen om in een compacte nevel of mist en dit wordt vervolgens ingeademd. Ook personen die moeite hebben met het innemen van (grote) pillen of dit simpelweg niet kunnen, hebben ook veel profijt bij een inhalator. Daarnaast worden inhalatoren gebruikt bij de behandeling voor zowel klachten van de bovenste, als onderste luchtwegen. Inhalatoren kunnen helpen tegen verkoudheid, allergie en astma, Bronchitis en bijholteontsteking.

Hoe werkt een inhalator?

  • Het apparaat dient op een horizontaal vlak te worden geplaatst. Vervolgens is het belangrijk om de voorgeschreven hoeveelheid medicatie in het apparaat te druppelen.
  • Neem een positie aan waarop u recht voor het toestel gaat zitten.
  • Omsluit het mondstuk goed met de lippen. Hiermee zorg je ervoor dat er geen medicatie ontsnapt uit het vernevelapparaat.
  • Voor een optimale verneveling is het aan te raden om het hoofd licht achterover te buigen.Bij het daadwerkelijk inhaleren, is het aan te raden om traag te inhaleren en rustig uit te ademen.
  • Inhaleer net zo lang tot het apparaat begint te 'sputteren'. Dit gebeurd meestal na ongeveer 1 minuut.
  • Als u klaar bent met inhaleren is het aan te raden om de mond te spoelen met water (niet inslikken) en u kunt het vernevelapparaat afspoelen met warm water. Hierbij is het ten aller tijde aan te arden om de gebruiksaanwijzing hierbij te raadplegen.

Hoeveel kost een inhalator?

Viper Medical verkoop inhalatoren van de merken Omron, Pari en Beurer. De prijzen van inhalatoren beginnen bij €49,95.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl