Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Keuken hulpmiddelen kopen

Keuken hulpmiddelen kopen

1-6 van de 6 items in keuken hulpmiddelen
Aangepast bestek

Aangepast bestek

Aangepaste snijplanken

Aangepaste snijplanken

Pottenopeners

Pottenopeners

Aangepaste borden

Aangepaste borden

Slab volwassenen

Slab volwassenen

Drinkbekers

Drinkbekers

Drinkbekers

1-6 van de 6 items in keuken hulpmiddelen

Viper Medical verkoopt een groot en gevarieerd assortiment aan hulpmiddelen voor in de keuken. Dagelijkse activiteiten, zoals brood smeren, eten of drinken is al gauw een uitdaging. Hulpmiddelen voor in de keuken bieden een oplossing om de dagelijkse handelingen makkelijker te maken.

Aangepast bestek

Viper Medical biedt een ruim assortiment aangepast bestek. Dit bestek, wat groter van formaat is, wordt door diverse doelgroepen gebruikt. Soms is het voor senioren of mensen met een beperking, denk hierbij aan personen met een beperkte handcontrole, reumatische klachten, spasticiteit en/of Parkinson, lastig om met regulier bestek een maaltijd te nuttigen. Het assortiment aangepast bestek bevat lepels, vorken en messen die licht van gewicht zijn en een aangepast dikte en/of vorm hebben.

Slab voor volwassenen

Bij het nuttigen van voedsel kan het zijn dat er wat gemorst wordt. Met name personen met een beperkte handcontrole, reumatische klachten, spasticiteit en/of Parkinson hebben hier last van. Een slab voor volwassenen biedt hierin een oplossing en Viper Medical biedt een ruim assortiment hierin. De slab voor volwassenen kenmerkt zich door het feit dat het waterdicht is en dat het eenvoudig middels een klittenbandsluiting bevestigd kan worden.

Keuken hulpmiddelen

Viper Medical biedt naast een slab voor volwassenen en aangepast bestek ook een ruim assortiment andere hulpmiddelen die in de keuken gebruikt worden. Denk hierbij aan warmhoudborden, aangepaste borden en aangepaste snijplanken. Al deze keuken hulpmiddelen zijn uitgebreid getest en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Naast keuken hulpmiddelen heeft Viper Medical ook een uitgebreid assortiment met andere hulpmiddelen die bruikbaar zijn voor minder validen, senioren en/of slechtzienden. Bekijk ook eens ons toiletstoel en rollator assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl