Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Kinder nachtlampje kopen

Kinder nachtlampje kopen

1-4 van de 4 items in kinder nachtlampjes
Alecto Hond LED nachtlampje

Alecto Hond LED nachtlampje

Alecto Nijlpaard LED nachtlampje

Alecto Nijlpaard LED nachtlampje

Alecto Koe LED nachtlampje

Alecto Koe LED nachtlampje

Alecto Draak LED nachtlampje

Alecto Draak LED nachtlampje

1-4 van de 4 items in kinder nachtlampjes

Viper Medical heeft een assortiment kinder nachtlampjes in diverse soorten en kleuren. Kinderen en baby's vinden het er prettig als er een lampje bij het bed staat, zodat slapen in het donker minder eng wordt. Viper Medical biedt zowel kindernachtlampjes voor jongens als voor meisjes.

Kinder nachtlampje

De kinder nachtlampjes helpen het kind om in slaap te vallen. Daarnaast zijn de vrolijk vormgegeven lampjes leuk om naar te kijken. De kinder nachtlampjes kunnen zowel opgehangen worden, als op een nachtkastje geplaatst worden. De lampjes zijn verkijgbaar in verschillende diersoorten. Naast hondjes biedt Viper Medical lampjes in de vorm van een nijlpaard, koe, pinguin en draak. Door middel van een nachtlampje valt uw kind op een vertrouwde manier in slaap. De lamp schakelt automatisch uit na 30 minuten. Dit geeft ook een veilig gevoel als ouder.

LED verlichting

De kinderlampjes zijn allen voorzien van LED verlichting. De nachtlampjes zijn door middel van de LED verlichting zuinig en duurzaam in gebruik. Dit betekent dat het lampje lang meegaat.

Nachtlampje baby

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Viper Medical baby nachtlampjes. Ook hier draagt een zacht gloeiend nachtlampje bij aan het slaapgenot van een baby. Daarnaast geeft het de baby ook een veilig gevoel omdat schaduwen en donkere hoeken zo beter zichtbaar zijn.

Lantaarn nachtlamp

Wanneer u 's nachts met uw kind naar het toilet gaat, is het vaak donder in de gang. Omdat u niet de hele gang wil verlichten met de ganglamp, kunt u een lantaarn gebruiken. Viper Medical biedt een Kinderlantaarn speciaal ontworpen voor kinderen. Op deze manier is het voor kinderen niet en om 's nachts of 's avonds in een donkerder huis naar het toilet te lopen

Behalve een kinder nachtlampje heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het welzijn van een kind/baby. Bekijk ook eens het babyfoon en kinderwekker overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl