Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Kniebrace kopen

Kniebrace kopen

1-4 van de 4 items in kniebrace
Kniebrace elastisch

Kniebrace elastisch

Knieschijf Brace

Knieschijf Brace

Post-op Knie Braces

Post-op Knie Braces

Orliman 3-Tex Kniebraces

Orliman 3-Tex Kniebraces

1-4 van de 4 items in kniebrace

Een Kniebrace als ondersteuning

Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw knie ter preventie of als revalidatie middel? Bij Viper Medical vindt u diverse soorten kniebraces. De kniebraces zijn onderverdeeld in:

Onder elk van deze categorieën vindt u weer verschillende soorten braces voor het stabiliseren en beschermen van uw knie.

De mogelijkheden van een kniebrace

Een kniebrace is ter ondersteuning en voor preventie van blessures en bij blessures van de knie. U beschermt de gehele knie en ondersteund de knie door extra compressie. Vele knie braces van Viper Medical zijn geschikt voor zowel de linker- als de rechterknie.

Kniebandage

De kniebandage is specifiek bedoeld voor ondersteuning aan het bandweefsel (ligament). Wanneer u pijn heeft in de bandweefsel of last van meniscus bieden deze braces de juiste ondersteuning

Artrose kniebandage

De artrose band is een kniebrace gemaakt voor mensen met artrose. osteoartrose is een chronische gewrichtsaandoening die langzaam erger wordt. Door middel van het kopen van de juiste kniebrace wordt de druk gelijkmatig verspreidt over de knie en zo de aangetaste delen ontzien.

Knieschijf brace

De knieschijf brace verlicht pijn aan de knie en ondersteund de knieschijf. Wanneer u last heeft van een knieschijf, welke de neiging heeft om uit de kom te schieten. Ook als u blessure gevoelig bent tijdens, is de knieschijf brace een uitstekende ondersteuning. Zowel ter preventie van blessures als bij blessures aan de knieschijf. 

Postoperatieve kniebrace

Wanneer u een knieoperatie bent ondergaan, start er een revalidatieproces. De Postoperatieve braces met scharnier zijn de ondersteunen en beschermen uw knie en knieschijf. Het aanpassen van de lengte van de brace is eenvoudig, wat de pasvorm en het comfort verhoogd. 

Elk soort kniebrace is ontworpen in een uitstekende pasvorm en met het oog op ondersteuning. U kunt de kniebrace kopen in diverse maten zodat u een brace heeft die het best op uw knie en been aansluit. 

Aanvullende vragen? U kunt eenvoudig uw vragen stellen of een kniebrace kopen via de webshop van Viper Medical! Naast braces voor uw knie heeft Viper Medical ook een breed aanbod andere soorten braces. Bekijk het voetbrace en enkelbrace overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl