Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Kussen kopen

Kussen kopen

1-9 van de 9 items in kussens
Zitkussens

Zitkussens

Rugkussens

Rugkussens

Hoofdsteun kussen

Hoofdsteun kussen

Balanskussens

Balanskussens

Accessoires Sissel kussens

Accessoires Sissel kussens

Ringkussens

Ringkussens

Beenkussens

Beenkussens

Sta op kussens

Sta op kussens

Draaikussens

Draaikussens

1-9 van de 9 items in kussens

Tijdens een lange rit in de auto of tijdens een vlucht zit u een lange tijd in dezelfde positie. Hierdoor kunt u last krijgen van uw rug, nek of benen. Hiervoor zijn ergonomische zitkussens, rugkussens, hoofdkussens, balanskussens en zithulpen ontwikkeld.  Viper Medical verkoopt deze ergonomische kussens in veel verschillende uitvoeringen en kleuren.

Wat is een Wigkussen?

Een wigkussen is een zitkussen voor op een autostoel. Doordat er een hoek van +/- 10 graden in zit, zorgt een wigkussen voor een optimaal zitcomfort.  Een wigkussen kantelt de bekken in de juiste positie en de ruggengraat blijft in de natuurlijke houding staan, waardoor pijn in de onderrug en benen wordt verminderd.

Balanskussen

De Sissel Sitfit en Sitfit Plus zijn ergonomische balanskussens die een actieve zitpositie bevorderen. Daarnaast versterkt het ook de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen of training. Een balanskussen optimaliseert de zithouding zodat automatisch een rechte houding wordt aangenomen.

Zithulpen

De zithulpen van Viper Medical bieden verlichting bij het zitten na een operatie of tijdens en na de bevalling. De rond of ovale zithulp kan op vrijwel elke stoel geplaatst worden en is tevens zeer bruikbaar bij bijvoorbeeld aambeien.

Rugkussen

Een rugkussen biedt een goede rugondersteuning. Het rugkussen is ergonomisch en biedt de juiste drukverdeling, maximale ondersteuning van de rug en maximaal comfort. Door de rechte houding en extra steun die het rugkussen geeft, voorkomt u pijn in de rug tijdens het rijden.

Hoofdkussen

Naast het rugkussen en kussen voor het zitvlak zijn er ook DEFA hoofdkussens. Dit is een nekkussen en biedt extra steun voor de nek tijdens het reizen. Een reiskussen is erg comfortabel voor de nek en voorkomt een stijve of verrekte nek.

Behalve ergonomische kussens heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die een rechte zithouding bevorderen. Bekijk ook eens het zadelkruk en tabouret overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl