Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Liesbreukband kopen

Liesbreukband kopen

1-4 van de 4 items in liesbreukbanden
GM Medical Enkelzijdige liesbreukband

GM Medical Enkelzijdige liesbreukband

Liesbreukband ORTEL Enkelzijdig Thuasne

Liesbreukband ORTEL Enkelzijdig Thuasne

GM Medical Liesbreukband (Deluxe)

GM Medical Liesbreukband (Deluxe)

Orliman Hernia Slip

Orliman Hernia Slip

1-4 van de 4 items in liesbreukbanden

Heeft u een liesbreuk of last van uw lies en bent u op zoek naar de juiste ondersteuning? Bekijk dan hier het aanbod van Viper Medical. Wij hebben het grootste assortiment liesbreukbanden opgenomen zowel voor heren en dames.

Wat is een liesbreuk?

Een liesbreuk is een uitstulping van het buikvlies in de liesstreek, dit kan ontstaan door een kwetsbare plek of een opening in de buikwand (de breukpoort). Het buikvlies (en mogelijk buikinhoud) steekt door de breukpoort naar buiten, wat kan leiden tot een verdikking in de lies.

Liesbreukbanden met uitstekende bescherming en pasvorm

Een liesbreukband dient ter ondersteuning bij een liesbreuk en vermindert de daarbij behorende ongemakken. Er zijn twee soorten: enkelzijdige liesbreukbanden en dubbelzijdige liesbreukbanden. De liesbreukband voor enkelzijdige breuken is beschikbaar voor zowel de linker- als rechterkant.  

Breukband liesbreuk

Een perlotte is het balvormige deel van de breukband, die de juiste druk uitoefenen. Beide soorten liesbreukbanden hebben speciaal gevormde perlotte die zorgen voor de benodigde druk op uw lies. Bij de band voor een dubbelzijdige breuk zijn deze perlotte ook uitneembaar in geval van een eenvoudige breuk. 

Bestel uw liesbreukband bij Viper Medical, uw online braces specalist! Behalve liesbreukbanden heeft Viper Medical ook een breed aanbod andere soorten braces. Bekijk ook eens het kniebrace en duimbrace overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl