Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Liftstoel kopen

Liftstoel kopen

1-2 van de 2 items in liftstoelen
Vermeiren Liftstoel Ontario

Vermeiren Liftstoel Ontario

Vermeiren Liftstoel Montreal

Vermeiren Liftstoel Montreal

1-2 van de 2 items in liftstoelen

Als er veel tijd zittend wordt doorgebracht, is het belangrijk dat de stoel een hoge mate van comfort biedt. De stoelen van het merk Vermeiren, staan garant voor optimaal comfort in uw eigen vertrouwde omgeving.

Een liftstoel, ook wel sta-op stoel genoemd, is een speciaal aangepaste stoel waarmee personen met een fysieke beperking gemakkelijk op kunnen staan. De elektromotor kantelt naar voren zodat de persoon makkelijk uit de stoel kan komen.

Sta op stoel

De sta-op stoelen van het merk Vermeiren zijn gemakkelijk zelf te bedienen en bestaan uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Ook zijn de stoelen in diverse kleuren en twee uitvoeringen leverbaar.

Vipermedical.nl biedt twee typen Vermeiren sta op stoelen aan, namelijk:

Vermeiren Liftstoel Ontario
Deze lifstoel heeft een variant met 1 of 2 motoren. Het voordeel van de variant met 2 motors is dat de rugleuning en het beengedeelte onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. Deze stoel is tevens in meedere kleuren beschikbaar.

Vermeiren Liftstoel Montreal
De rugleuning en het beengedeelte zijn onafhankelijk van elkaar en verstelbaar met een afstandsbediening. Deze liftstoel is verkrijgbaar in twee kleuren.

Behalve liftstoelen levert Viper Medical ook andere producten om uw comfort te verhogen. Bekijk ook eens ons douchekruk of rollator overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl