Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Luchtkoeler kopen

Luchtkoeler kopen

1-5 van de 5 items in luchtkoelers
Domo DO151A mobiele aircooler

Domo DO151A mobiele aircooler

Domo DO152A mobiele aircooler

Domo DO152A mobiele aircooler

Domo DO153A aircooler

Domo DO153A aircooler

Domo DO154A Aircooler Mini

Domo DO154A Aircooler Mini

Domo DO156A 3-in-1 Aircooler

Domo DO156A 3-in-1 Aircooler

1-5 van de 5 items in luchtkoelers

Op warme zomerdagen is een vorm van verkoeling erg prettig. De meest gebruikte manier om een slaapkamer, woonkamer of andere ruimte te koelen is middels een airco. Echter, wat veel mensen niet weten, is dat een luchtkoeler een prima alternatief is. Een luchtkoeler wordt weliswaar niet zo koud als een airco, maar biedt wel andere voordelen. Zo is het altijd mobiel in gebruik en en wordt een vochtige, prettige luchtstroom de kamer in geblazen. Wat ook een groot voordeel is van een luchtkoeler, is het feit dat de lucht die wordt verspreid niet droog is. Sommige personen hebben last van een (te) droge aircolucht en dit kan vervelende gevolgen hebben zoals verkoudheidsklachten, droge ogen of droge luchtwegen.

De luchtkoeler, wat is het?

De luchtkoeler, ook wel aircooler genoemd, is een apparaat die een verkoelende luchtstroom in een ruimte blaast. Deze apparaten werken op basis van water en koelementen en dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van een airco. Met laatstgenoemde wordt een droge, koude lucht geproduceerd die door veel mensen als onaangenaam wordt ervaren. De luchtkoeler daarentegen, verspreid een verkoelende lucht die ook nog eens gereinigd is. Op deze manier zijn, ondanks de minder koele lucht, de vervelende bijwerken van een airco verleden tijd!

De Aircooler

De luchtkoeler, ook wel aircooler genoemd, is dus een apparaat een ruimte kan voorzien van een frisse, verkoelende lucht. De meeste aircoolers kunnen een ruimte van 20-30m2 bedienen en daarnaast zijn er ook apparaten die de lucht op lichaamshoogte verspreiden. Een aircooler is daarnaast ook makkelijk in gebruik en het enige wat je moet doen is het waterreservoir vullen met koud kraanwater. Wil je extra koele lucht? Sluit dan de koelelementen aan in het systeem.

Domo aircooler

De Domo aircooler is een betrouwbare luchtkoeler die is voorzien van leuke extra opties. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding van de Domo aircooler ook goed en het apparaat wordt altijd geleverd met alles wat nodig is om het direct te gebruiken.

Naast luchtkoelers biedt Viper Medical ook andere apparaten die de lucht in een ruimte aangenamer maken. Bekijk ook eens het luchtwasser en luchtbevochtiger assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl