Gratis verzending vanaf € 40,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Medicijnbal kopen

Medicijnbal kopen

1-3 van de 3 items in medicijnballen
Sissel Medicijnballen

Sissel Medicijnballen

MVS Mambo Max Medicijnballen

MVS Mambo Max Medicijnballen

Sissel Houder voor Sissel Medicijnballen

Sissel Houder voor Sissel Medicijnballen

1-3 van de 3 items in medicijnballen

Viper Medical biedt een assortiment medicijnballen van diverse merken. Deze ballen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Elk gewicht heeft een eigen kleur zodat deze makkelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Wat is een medicijnbal?

Een medicijnbal is het ideale hulpmiddel als men krachttraining combineert met balansoefeningen. Ook wordt dit hulpmiddel vaak gebruikt bij conditie- en coördinatietraining. De medicijnbal is in diverse gewichtsklasses beschikbaar zodat er snel en makkelijk progressie gemaakt kan worden in de training. De medicijnbal wordt ook vaak gebruikt bij revalidatie. Vrijwel elke fysiotherapeut of revalidatiespecialist gebruikt een complete set medicijnballen.

Wanneer gebruik je een medicijnbal?

Zoals al eerder aangegeven is een medicijnbal zeer veelzijdig. Het wordt gebruikt bij kracht, revalidatie en coördinatietraining. Wat men vaak niet weet, is dat een medicijnbal ook uitermate geschikt is om buikspieroefeningen mee uit te voeren. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt voor evenwichtsoefeningen. Dit wordt bereikt door het creëren van instabiliteit in de spieren en hiermee worden de diepste spieren getraind. Hierdoor ontstaat meer stabiliteit en zal een beter houding worden aangenomen.

Naast medicijnballen heeft Viper Medical ook een uitgebreid assortiment andere producten die helpen bij fitnessoefeningen. Bekijk ook eens het fitnessmat en fitnessbal assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl