Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Meten & Wegen

Meten & Wegen

1-7 van de 7 items in meten & wegen
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters

Saturatiemeters

Saturatiemeters

Weegschalen

Weegschalen

Alcohol & Drugstesters

Alcohol & Drugstesters

Glucosemeters

Glucosemeters

Thermometers

Thermometers

Seca Meetlatten

Seca Meetlatten

1-7 van de 7 items in meten & wegen

Viper Medical levert verschillende gevalideerde medische instrumenten en meetapparatuur die worden gebruikt door huisartsen en ziekenhuizen, maar die ook zeer geschikt zijn voor thuisgebruik. Zo kunt u thuis uw gezondheid monitoren, wat erg prettig kan zijn. Daarbij levert Viper Medical ook alcohol- en drugstesten ter controle van uzelf of uw (werk)omgeving. U kunt de producten vinden uit de volgende categorieën;

Bloeddruk- Suikerspiegel- en Saturatiemeters

Viper Medical heeft diverse bloeddrukmeters van Omron, Welch Allyn, Beurer en Medisana. Zowel pols als bovenarm bloeddrukmeters. Het assortiment bevat ook een aantal bloeddrukmeters die worden aangeraden door de Nederlandse Hartstichting en de Consumentenbond.

Ook het breedste assortiment zuurstofmeters kunt u vinden bij Viper Medical. De saturatiemeters geven binnen enkele seconden een indicatie van het zuurstofgehalte (SPO2) in het bloed. Hierin zijn uiteenlopende modellen vanaf apparaten die geschikt zijn voor thuisgebruik tot aan gebruik in ambulances. Hoogwaardige merken waaronder; Nonin, Beurer, Contec.

Tenslotte levert Viper Medical ook betrouwbare glucosemeters van Beurer en Medisana die een accurate meting van de bloedsuikerspiegel bieden. Naast de meters zelf zijn er ook diverse bijbehorende accessoires beschikbaar zoals test strips, controle oplossingen en steriele lancetten.

Analyse van het lichaam; Weegschalen, Thermometers, Meetlinten

Groot assortiment weegschalen. Variërend van persoonlijke weegschalen, keukenweegschalen, weegstoelen, babyweegschalen en weegschalen voor professioneel gebruik. Viper Medical kan ook de modernste (baby) thermometers voor oppervlakte- en lichaamstemperatuur metingen aanbieden van merken als Omron en Beurer. Bekijk ook analoge meetapparatuur van Seca zoals meetlinten en meetlatten.

Het breedste assortiment medische meetapparatuur kunt u hier vinden. Gemakkelijk en snel online te bestellen bij Viper Medical!

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl