Alcoholtesters voor persoonlijk gebruik

Persoonlijke alcoholtesters zijn ontworpen voor individueel gebruik en zijn niet geschikt om grote groepen achter elkaar te testen. Hun nauwkeurigheid is ook minder dan die van professionele apparatuur.

Over het algemeen geldt dat hoe duurder de alcoholtester is, hoe nauwkeuriger het resultaat zal zijn. Binnen deze categorie zijn er twee verschillende meettechnieken beschikbaar. De semiconductor is de goedkopere meettechniek die voornamelijk te vinden is in alcoholtesters tot ongeveer €150. 

Als de blaastest correct wordt uitgevoerd met een alcoholtester met een semiconductor sensor, kunnen de resultaten een goede indicatie geven. Maar er is wel een grotere kans op vals positieve uitslagen dan bij de duurdere meettechniek. Als je op zoek bent naar een alcoholtester met een hoge nauwkeurigheid, kun je beter kiezen voor een alcoholtester met een brandstofcel. Deze techniek wordt ook door de politie gebruikt.
Filter
Alcowise AW05 - Alcoholtester Voor Persoonlijk Gebruik
De AlcoWise AW05 is het instapmodel uit de reeks alcoholtesters met de zeer nauwkeurige brandstofcelsensortechnologie. Het compacte formaat maakt het ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 71,00 € 58,68 excl. BTW
Alcofind AF-20 Alcoholtester Voor Persoonlijk Gebruik
De Alcofind AF-20 is een nauwkeurige alchoholtester die is voorzien van een brandstofcel. Het apparaat is klaar voor gebruik in 15-20 seconden en door het handzame formaat en het lichte gewicht ( slechts 84g ) is het overal te gebruiken. Geleverd met batterijen en 3 mondstukjes.

Verwachte levertijd is 4 dagen, bestel nu alvast

€ 84,69 € 69,99 excl. BTW
Alcofind alcoholtester DA7100
De DA7100 is voorzien van een elektrochemische sensor , die ook is politietestapparaten gebruikt wordt. Deze sensor biedt zeer nauwkeurige testresultaten met een maximum tolerantie van ca 0,05 ‰ (promille). De DA-7100 past eenvoudig in borst- of broekzak en is zo gemakkelijk mee te nemen.

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 146,82 € 121,34 excl. BTW
Alcofind AFM-5 Smartphone Alcoholtester Met Bluetooth
De Alcofind AFM-5 is een compacte en veelzijdige alcoholtester die nauwkeurige metingen levert. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en kan zowel op zichzelf als via bluetooth verbinding met een iOS of Android apparaat het testresultaat weergeven.

Verwachte levertijd is 5 dagen, bestel nu alvast

€ 99,00 € 81,82 excl. BTW