Alcoholtesters voor professioneel gebruik

Professionele alcoholtesters behoren tot het hoogste segment van alcoholtesters. Ze hebben dezelfde kwaliteit als de apparatuur die de politie gebruikt en zijn uitgerust met een brandstofcel. Meestal zijn deze alcoholtesters gecertificeerd voor professioneel of medisch gebruik.


EN-15964 certificering wordt gebruikt om aan te tonen dat professionele alcoholtesters geschikt zijn voor het testen van derden. Deze alcoholtesters zijn ideaal voor scholen, zorginstellingen, werkgevers, scheepvaart en evenementenorganisaties.Filter
Alcoholtester CA20FP Elektronische Alcoholtester
De CA20FP alcoholtester is een betrouwbare, nauwkeurige, snelle en eenvoudige oplossing. De technologie is gebaseerd op de elektrochemische sensor die ook wordt gebruikt in professionele toestellen, zoals die van de politie en ziekenhuizen.

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 139,00 € 114,88 excl. BTW
Alcovisor Mark X Alcoholtester
Alcoholtester geschikt voor persoonlijk en professioneel gebruik. Speciaal ontworpen voor grote groepen en het wisselen van mondstukken. Deze alcoholtester is zeer geschikt voor het gebruik tijdens evenementen en feesten. Wordt geleverd in koffer inclusief mondstukken, batterijen en beschermhoes.

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 307,97 € 254,52 excl. BTW
Alcoholtester Alcoscan ALC-1
De Alcoscan ALC-1 is een handig adem analyse toestel dat gebruikt kan worden voor professionele en persoonlijke doeleinden. Het toestel is voorzien van een uitneembare module met een geavanceerde elektrochemische sensor en een luchtpompmechanisme.

Verwachte levertijd is 4 dagen, bestel nu alvast

€ 225,53 € 186,39 excl. BTW
Alcoscan AL4000 Alcoholtester Wandstation
De ACE AL4000 is een alcoholtestapparaat wandstation met een elektrochemische sensor die garandeert dat de meetresultaten nauwkeurig zijn met een afwijking van maximaal 0,05%.  Het meetbereik ligt tussen 0,00 en 5,00%. Het station beschikt over een videoscherm.

Verwachte levertijd is 4 dagen, bestel nu alvast

€ 1.051,49 € 869,00 excl. BTW
Alcovisor Alcoholtester Jupiter Met Printer
De Alcovisor Jupiter, met zijn geïntegreerde thermische printer, is ontworpen voor professionals die de allerbeste kwaliteit en gebruiksgemak verwachten. Het toestel is ideaal voor alcoholcontroles waar een testbewijs vereist is.

Verwachte levertijd is 4 dagen, bestel nu alvast

€ 1.324,95 € 1.095,00 excl. BTW