Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Anti-insect producten kopen

Anti-insect producten kopen

1-7 van de 7 items in anti-insect producten
Klamboes

Klamboes

Hoofdnetten

Hoofdnetten

Tekentangset - 2 stuks

Tekentangset - 2 stuks

Care Plus Anti-Insect Deet 40% spray, 200 ml

Care Plus Anti-Insect Deet 40% spray, 200 ml

Care Plus Venimex gifzuiger

Care Plus Venimex gifzuiger

Care Plus Bug Sheet geïmpregneerd

Care Plus Bug Sheet geïmpregneerd

Bugsox

Bugsox

1-7 van de 7 items in anti-insect producten

Viper Medical heeft een breed assortiment anti-insect producten die helpen bij het weren of elimineren van insecten. Een beet van een insect kan een pijnlijke en bovenal vervelende ervaring zijn en hier preventief op kunnen reageren is dan ook prettig. Viper Medical biedt anti-insect producten die te gebruiken zijn ter preventie van insectenbeten. Daarnaast treft u hier ook producten die te voor- en na de insectenbeet te gebruiken zijn.

Een klamboe, wat is het?

Klamboes zijn de ideale bescherming tegen (malaria)muggen en ander kleine insecten tijdens uw nachtrust. Daarnaast verstoort een prik van een insect niet alleen uw nachtrust, het kan ook vervelende ziektes met zich mee brengen. Bij de aanschaf van een klamboe is het belangrijk om te kijken naar welk land u gaat en wat voor insecten hier voorkomen. Een klamboe heeft namelijk een dichtheid van de gaatjes, en dit is per land verschillend.

Bug sheet

Een bug sheet, ook wel anti-insect matrastopper genoemd, is een multi functioneel insectennetvoor verschillende toepassingen. Het kan gebruikt worden als:

  • Hor voor het raam;
  • Grondzeil;
  • Anti-insect matrastopper;
  • Reparatieset voor een ander muskiettennet.

Door de Long-lasting Durallin® impregnatie blijft het, zelfs bij dagelijks gebruik, tot drie jaar effectief tegen insecten.

Insectenval

Een insectenval zorgt ervoor dat insecten op een snelle en geruisloze manier geëlimineerd worden. De insectenval van Viper Medical is veilig in gebruik en werkt op basis van Geruisarme en energiezuinige ventilator. Er worden dus geen gevaarlijke of giftige middelen gebruikt en het apparaat kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.

Bugsox

In het kader van het preventief tegengaan van insectenbeten zijn bugsox uitermate geschikt. Bugsox beschermen uw voeten tegen insecten want deze zijn geïmpregneerd met permetrine.

Anti-insect Spray

Bent u opzoek naar de beste bescherming tegen muggen en teken, dan is DEET een goed middel. DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid, geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg als dichterbij huis. DEET is de afkorting van de werkzame stof N,N-diethyl-m-toluamide.

De concentratie van deze verpakking is 40%. Het percentage is bepalend voor de werkingsduur. Een percentage van 40% biedt tot 8 uur bescherming tegen huismuggen, muggen die malaria en gele koorts kunnen veroorzaken en biedt tot 4 uur bescherming tegen teken, die de ziekte van Lyme en tick-borne encephalitis kunnen veroorzaken.

Behalve een anti-insect producten heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die handig zijn bij insectensteken of als u op reis bent. Bekijk ook eens het first aid tas en wondzorg overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl