Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Betekenis symbolen

Om u te helpen bij het uitzoeken van een brace zijn bij iedere brace symbolen te zien die het beschermingsniveau van de brace aangeven. De beschermingsniveaus variëren van het lichtste beschermingsniveau (Geel) naar het zwaarste beschermingsniveau (Grijs). Hieronder ziet u per kleur wat de beschermingsniveaus betekenen.

Het gele symbool geeft de brace weer met de lichtste beschermingsgraad. De braces zijn geschikt voor lichte klachten en gven een lichte ondersteuning. De brace is vaak gemaakt van elastisch materiaal en biedt extra comfort.

Het oranje symbool geeft de brace weer met een (middel)matige beschermingsgraad. Braces met een oranje symbool bieden goede ondersteuning voor licht tot middelzware klachten. Ook deze braces zijn vaak van elastisch materiaal gemaakt.

Het blauwe symbool geeft de brace weer met een zware beschermingsgraad. Het blauwe symbool biedt zware ondersteuning, extra compressie en optimale bescherming. De braces met een blauw symbool zijn een stuk steviger dan de braces met een geel of oranje symbool. Deze braces zijn geschikt voor zware klachten.

Het grijze symbool biedt de hoogste beschermingsgraad. Braces met een grijs symbool zijn tegen complexe klachten en bieden optimale bescherming. Deze braces bieden volledige compressie en stabiliteit, waardoor er weinig beweging mogelijk is.

Als u vragen heeft over een brace, kunnen wij u advies geven op productniveau. Wij morgen geen medisch advies geven. Hiervoor moet u bij uw dokter, huisarts en/of fysiotherapeut zijn.

Wij zijn bereikbaar via info@vipermedical.nl of bel +31 (0) 50 549 10 81.

Ga terug naar:

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl