Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Pols bracewijzer

De juiste brace kiezen. Hoe kies je de juiste brace?

 

Pas wanneer u last heeft van een polsblessure valt het op hoeveel u uw pols eigenlijk beweegt. De meeste polsblessures hebben te maken met overbelasting of sportblessures. De herhaaldelijke bewegingen, tijdens het sporten of werken, kunnen ervoor zorgen dat er kleine scheurtjes ontstaan in uw pezen. Met een polsbrace van ViperMedical kunt u eenvoudig uw pols en pezen ontlasten en voorzien van de nodige rust.

 

Polsbrace kopen voor uw situatie

Benieuwd welke polsbrace past uw indicatie? Hiernaast kunt u ons polsbrace-assortiment vergelijken met de indicatie(s) die u heeft.

 

Heeft u de juiste brace gevonden voor uw situatie? Klik dan op de juiste link hieronder. Gebruikt u de telefoon? Draai dan uw beeldscherm een kwartslag voor de optimale weergave.

 

 

         

DJO RespiForm

 DJO Flexiform

 Deluxe Wrist

 DJO DuoForm

 

                                                                                               

DJO Wrist&Duim

 DJO CarpaForm

 GM Comfortbrace

 A2 Neo G.

 

                                                                                              

A2 Neo G St.

 Mueller Carpale

 Orliman Manutec

 

 

Prim Aqtivo

 

Viper Medical heeft verschillende polsbraces ruim op voorraad om u uw snel verlichting tegen de pijn te bieden. In ons assortiment vindt u 3 soorten polsbraces. 

Polsspalk, Polsbrace en Polsbandage. Het verschil tussen deze braces zit voornamelijk in de manier van fixeren en beschermen. De mate van beschermen en fixeren is afhankelijk van uw klachten. Heeft u last van een lichte overbelasting of sportblessure? Kies dan voor een Polsbandage van DonJoy.  Met deze bandage geeft u uw pols voldoende ondersteuning zonder de hand te fixeren. Het eenvoudige ontwerp van deze pols brace maakt de pasvorm zeer comfortabel.

Fixerende polsbrace kopen

Heeft u behoefte aan het fixeren van de pols? Kies dan voor de anatomisch gevormde polsbrace van ViperMedical. Deze polsbrace is vervaardigd uit duurzame materialen. Waarbij het ontwerp is afgestemd op extra comfort, uitstekende fixatie en bescherming van de pols.

Wanneer u last heeft van Artrose, Pols instabiliteit, Carpaal tunnel syndroom, slijtage klachten of ernstige overbelasting, kies dan voor de DonJoy RespiForm Polsbrace. De polsbrace is beschikbaar in verschillende maten. Voor het kiezen van de juiste maat, meet u eenvoudig uw pols op net voorbij de knokkel.

Polsspalk

Heeft u vaak last van een pijnlijke pols? Kies dan voor Orliman Manutec polsspalk. Deze spalk zal u uw hand in een iets achterover gebogen stand stabiliseren waardoor pijn verlicht wordt. Daarnaast biedt de spalk veel ondersteuning en biedt de kunstleren voering veel bescherming.

Polsbrace online kopen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Viper Medical! Behalve braces voor uw pols heeft Viper Medical een breed aanbod andere braces. Bekijk eens het duimbrace of elleboogbrace overzicht.

 

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl