Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Gemakkelijk en snel een drugstest kiezen

Welke drugstesten zijn er?
Drugstesten zijn er om sporen van drugs in urine of speeksel aan te tonen. Er zijn veel verschillende soorten drugs en opties om ze te traceren. Daarom helpen wij u om gemakkelijker een keuze te maken.

Waarom speekseltesten kiezen?
Speekseltesten zijn eenvoudig af te nemen in vergelijking met urinetesten. Wanneer u niet weet welke soort drugs er zijn gebruikt, is de speekseltest handig. Er worden namelijk 6 verschillende soorten drugs tegelijk getest. Bovendien zijn er geen extra accessoires nodig, wat het een makkelijk proces maakt.

Waarom een urinetest kiezen?
Er zijn meer opties bij de urinetesten en zo ook meer verschillende soorten drugs die te traceren zijn. Er is keuze tussen cassettes en strips bij de eerste gebruikt u een pipet om de urine naar het juiste vakje te brengen en bij strips deponeert u de strip in de urine. Bovendien zijn drugs langer te vinden in urine.

In het overzicht is te zien welke drugs te traceren zijn door welke testen. De drugstesten worden vermeld met de bijbehorende artikelnummers. Multipanel strips eindigen op DS en cassettes eindigen op MC.

 

 

 

 

Drugs gevonden op een oppervlakte?
Gebruik de PocketLab, hiermee kunt u drugs die op een oppervlakte liggen testen zonder dat een persoon wordt getest.

Accessoires
Voor urinetesten zijn er hulpmiddelen die het afnemen van urine aangenamer maken, zoals de urinebekers. Als u de test(en) wilt bewaren heeft Viper Medical hier speciale zakjes voor. Wanneer u vermoed dat er fraude kan worden of is gepleegd. Is er de optie om kleurtabletten te kiezen voor in de toilet of temperatuur strips om te kijken of het daadwerkelijk urine betreft.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl