Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Pari vernevelaar kopen

Pari vernevelaar kopen

1-5 van de 5 items in pari vernevelaars
Pari TurboBOY SX vernevelaar

Pari TurboBOY SX vernevelaar

Pari JuniorBOY SX vernevelaar

Pari JuniorBOY SX vernevelaar

Pari Boy Mobile S mobiele vernevelaar

Pari Boy Mobile S mobiele vernevelaar

Pari vernevelaar jaarpakketten

Pari vernevelaar jaarpakketten

Pari Boy Classic Vernevelaar

Pari Boy Classic Vernevelaar

1-5 van de 5 items in pari vernevelaars

Al meer dan 100 jaar produceert Pari vernevelaars van de allerhoogste kwaliteit. Deze betrouwbare en professionele instrumenten zijn voor veel patiënten een oplossing. Door de jarenlange ervaring op het gebied van vernevelen in de bovenste en onderste luchtwegen, bieden de producten van Pari voor vrijwel elke aandoening een oplossing.

Bovenste luchtwegen
De bovenste luchtwegen zijn de ingang naar de onderste luchtwegen en bestaan uit de neus, de neusbijholten, de keel en het strottenhoofd. Typische aandoeningen die voorkomen in de bovenste luchtwegen zijn: neusontsteking, acute en chronische sinusitis ( ontsteking van de bijholten ), faryngitis ( ontsteking van de keelholte en/of tonsillen en kroep ( virus-ontsteking in het strottenhoofd ). Om de bovenste luchtwegen goed te bereiken, is het belangrijk om een ruime druppelgrootte te vernevelen. Hierdoor kan er een grote dosis aerosol afgegeven worden en dit bevorderd het herstel.

Onderste luchtwegen
De onderste luchtwegen bestaan uit de luchtpijp en de longen. De long is een ingewikkeld orgaan en kan opgedeeld worden in drie secties:

  • Bronchiën ( 8-12 mm diameter );
  • Bronchioli ( 0,4 mm diameter );
  • Longblaasjes.

Typische aandoeningen in de onderste luchtwegen zijn bronchitis, astma, COPD en cysticfibrosis (CF). Pari biedt vernevelaars die de medicatie effectief in alle onderdelen van de longen kunnen verspreiden. Het is hier belangrijk om te kijken naar de druppelgrootte, want dit bepaald of de juiste hoeveelheid medicatie de long bereikt.

Pari boy vernevelaar

Een van de meest bekende vernevelaars uit het assortiment van Pari is de Pari boy vernevelaar. Deze krachtige vernevelaar staat bekend om de prettige gebruiksaanwijzing en de korte inhalatie sessies. Daarnaast zijn er ook veel accessoires verkrijgbaar voor dit apparaat.

Pari boy

Pari heeft een professionele productlijn genaamd: Pari boy. Deze professionele vernevelaars zijn ontworpen om een brede doelgroep te bedienen. De onderste luchtwegen kunnen goed benaderd worden en deze serie wordt veel gebruikt bij baby's, kinderen en volwassenen.

Pari Turboboy

De allrounder onder de Pari apparatuur is de Pari Turboboy. Deze vernevelaar is uitsluitend voor de onderste luchtwegen en uitermate geschikt voor patiënten ouder dan 4 jaar. De Pari Turboboy wordt standaard geleverd met een masker voor kinderen en volwassenen en het apparaat is eenvoudig in gebruik.

Naast Pari vernevelaar heeft Viper Medical ook een uitgebreid assortiment andere producten die te gebruiken zijn voor de longen. Bekijk ook eens het peakflowmeter en desktop spirometer assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl