Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging

13-14 van de 14 items in persoonlijke verzorging
12
24
48
< 1 2
Sport Zalf en Accessoires

Sport Zalf en Accessoires

Insuline koeltas

Insuline koeltas

13-14 van de 14 items in persoonlijke verzorging
12
24
48
1 2

Om gezond te blijven en ziekteverwekkers buiten de deur te houden, biedt Viper Medical u een groot assortiment persoonlijke verzorgingsproducten van Beurer en Medisana. Deze verzorgingsproducten verhogen uw persoonlijke hygiëne.

Cosmetica, hygiëne en hand- /voetverzorging

In haar webshop levert Viper Medical manicure hulpmiddelen voor behandeling van nagels en handen, maar ook pedicure hulpmiddelen voor verzorging van de voeten. Verder verkoopt Viper Medical voethulpmiddelen die andere lichaamsdelen ontlast en de pijn in de voet opvangt. De cosmeticaspiegels zijn te gebruiken als make-up- of scheerspiegels om de hygiëne of uiterlijk schoon te verhogen. Daarnaast heeft Viper Medical een luizenkam, hierdoor wordt het haar hoofdluis vrij en zijn neten eenvoudig te verwijderen.

Desinfectie, gezondheid en sportaccessoires

Voor huid en handen zijn er diverse reinigings- en desinfectieproducten die ook voor een gevoelige huid geschikt zijn. Echter zijn er ook desinfectie producten die zijn te gebruiken bij het schoonmaken van materialen en ruimtes. Daarnaast kunt u ook wondzorg producten bestellen tegen (brand)wonden, maar ook fixatiematerialen zodat u snel geneest. Voor patiënten met een beperkte orale inname verkoopt Viper Medical hygiënische swabsticks. Ook voor stomapatiënten zijn er accessoires en stomazakjes. Tot slot biedt Viper Medical sportzalf en accessoires voor sporters aan.

Viper Medical biedt een breed assortiment hygiëne- en gezondheidsproducten. Koop daarom vandaag je persoonlijke verzorgingsproducten bij de grootste medische webshop!

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl