Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Pittenkussen kopen

Pittenkussen kopen

1-6 van de 6 items in pittenkussens
Sissel Cherry Kersenpitkussen

Sissel Cherry Kersenpitkussen

Sissel Linum Warmtekussen - Driedelig

Sissel Linum Warmtekussen - Driedelig

Sissel Aroma Nek Rol

Sissel Aroma Nek Rol

Sissel Balu Warmtekussen voor kinderen

Sissel Balu Warmtekussen voor kinderen

Sissel Vinotherm Warmtekussen

Sissel Vinotherm Warmtekussen

Sissel Kersenpit Warmtegordel

Sissel Kersenpit Warmtegordel

1-6 van de 6 items in pittenkussens

Tijdens koude dagen is het het heerlijk om een kussen te hebben die een comfortabele warmte geeft. Een pittenkussen is een makkelijk en snelle manier om deze warmte te ervaren. Omdat het een natuurproduct betreft, is het een duurzame manier van verwarmen.

Waar wordt een pittenkussen voor gebruikt?

Een pittenkussen wordt voor diverse toepassingen gebruikt. Dit bewezen hulpmiddel wordt vooral thuis gebruikt en is ideaal om rugpijn, spierspanningen en indigestie te behandelen. De warmte die vrij komt uit het pittenkussen verbeterd ook de bloedcirculatie en werkt pijn verlichtend bij buikkrampen.

Een pittenkussen is gevuld met uitsluitend natuurlijke pitten die eenvoudig opgewarmd kunnen worden in de magnetron of oven. Wat men vaak niet weet, is dat sommige pittenkussens ook koud gebruikt kunnen worden. Dit wordt vaak toegepast om zwellingen of ontstekingen te remmen.

Soorten pittenkussens

Een pittenkussen wordt gemaakt met diverse vullingen. Viper Medical biedt pittenkussens die zijn gevuld met kersenpitten en druivenpitten. Beide vullingen staan bekend door het feit dat de warmte goed en lang wordt vastgehouden. Bij een druivenpitkussen komt er naast warmte, ook een aangename geur vrij als deze wordt verward in de magnetron of oven.

Kersenpitkussen

Viper Medical biedt kersenpitkussens in diverse vormen en kleuren. Een kersenpitkussen houdt, in tegenstelling tot zaden, droge warmte veel beter vast. Kersenpitten warmen daarnaast zeer snel op en geven de warmte geleidelijk weer vrij. Omdat de kersenpitkussens van Viper Medical gevuld zijn met 100% kersenpitten, vormen deze kussens zich comfortabel naar het lichaam.

Behalve pittenkussens heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die een heerlijke warmte afgeven. Bekijk ook eens het warmte onderdeken en warmtekussen overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl