Rodger Clippo Dagalarm

Rodger Clippo Dagalarm

Het Rodger Clippo Dagalarm is een compact alarmsysteem dat gemakkelijk kan worden gedragen en voorzien is van een magneetclip die op de Rodger-onderbroekjes kan worden bevestigd. Het systeem geeft bij urineverlies een subtiel signaal af in de vorm van geluid en/of trilling. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 73,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 66,97 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: ROD-300
EAN: 8717228520860
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Deze plaswekker is ontworpen om bed- en broekplassen te behandelen. Het is een compact alarmsysteem met een magneetclip en wordt geleverd met een kabeltje om de Clippo aan het ondergoed te bevestigen. Het alarm wordt vastgemaakt aan de kleding en de clip aan de onderbroek.


Bij urineverlies geeft het systeem een discreet signaal af in de vorm van geluid en/of trilling. Een uitgebreide handleiding wordt uiteraard meegeleverd. De Clippo is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar die wat extra hulp nodig hebben bij het zindelijk worden overdag. Het alarmsignaal van de Clippo Dagalarm gaat onmiddellijk af zodra er urineverlies wordt gedetecteerd.


De Clippo is compact en lichtgewicht en kan discreet onder de kleding worden gedragen, zodat het niet opvalt dat uw kind een plaswekker draagt.

Productinformatie "Rodger Clippo Dagalarm"
Kleur: Wit / blauw, wit - blauw

Kenmerken

  • Het alarm wordt bevestigd aan de kleding en de magneetclip aan de Rodger onderbroek
  • Het volume is regelbaar en er is keuze uit 8 alarmtonen
  • 3 signaal niveaus: zacht, middel en hard
  • Uitgebreide handleiding